Bez plenky na noc

1228
26.8.11 12:31

Bez plenky na noc

Ahoj, potřebovala bych radu zkušenných. Už týden se mi dcera budí ráno se suchou plenkou. Od kdy si troufnout ji nechat spát uplně bez plenky? Máte někdo zkušenost?
Přes den a ani na polední spaní plenku nemá. Jen ta noc se mi zdá dlouhá.
Děkuji za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
26.8.11 12:33

Tak když ji má suchou, tak už nedávej… pod prostěradlo chránič matrace, kdyby nehoda a hotovo=)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
26.8.11 12:34

ahojky,pokud má týden přes noc suchou plenu,tak bych ji už nedávala.Kup si nějakou ochranu matrace pro případnou nehodu.
Taky jsem to tak udělala,když byl Tobík týden přes noc suchej,tak jsem mu ji sebrala.Jsou to asi 4 měsíce a měli jsme jen jednu nehodu a to ještě po odpoledním spaní. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
26.8.11 12:38

Jé díky, chrániče matrace samozřejmě mám. Tak to asi v noci zkusíme. Děkuji za zkušenosti. Jste zlaté :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
26.8.11 13:05

My jsme plně odplenkovaný asi necelý 3 měsíce a plenku jsem mu sebrala, když ji měl 5-6 nocí za sebou suchou a ráno se vzbudil a vždy načůral skoro půlku nočníku :mrgreen: Za ty 3 měsíce jsme měli jen jednu nehodu k ránu, ale to vypil večer flašku vody, v noci 3 flašky mléka a ráno dlouho vyspával, tak se učůrnul. Chránič matrace jsem nekupovala, protože řešíme větší postýlku,tak jsem tam strčila ze začátku jen tu jednorázovou podložku a po měsíci ji vyndala, když nemá nehody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
30.8.11 21:54

Děkuji za dodání odvahy, už plenky nedávám vůbec a zatí :palec:
:dance: :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
31.8.11 09:21
Ulíček píše:
Děkuji za dodání odvahy, už plenky nedávám vůbec a zatí :palec: :dance: :kytka: :mavam:

Tak super=) Nějaká nehoda se určitě jednou stane, ale přece se kvůli toho nebude prcek celé noci potit v plíně=) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
3.9.11 23:26

Ahojky!Mám 19měs holčičku a jsme taky bez plen,přišlo to tak najednou.V noci vydrží,a když se jí chce,tak mě vzbudí.Jinak přes den si neřekne.To ji musím vysazovat já.ALE CO NEMÁ PLENU NA NOC,TAK SPÍ KLIDNĚJI.Držím palečky!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze