Opět bojkot nočníku

25324
18.8.11 13:00

Opět bojkot nočníku

Ahoj,moc se omlouvám,jestli je to pořád dokola,ale musím se zeptat:
Malej měl už nějakou dobu zavedené „své“ časy,kdy,když jsem ho posadila na nočník,tak se pěkně vykadil,vyčůral.
Teď,několik dní je situace taková,že ho posadím,v ty „jeho“ časy,sedí,a po nějaké době se začne zvedat,nic neudělá.
Dám mu plínu,a zachvilku je pokaděnej.
Už jsem z toho zoufalá :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
992
18.8.11 13:16

Momi, já bych to nehrotila. Náš Daník ve vašem věku, tj. 23měsíců, ještě na nočníku nikdy nic neudělal - nevyčůral se, natož aby se vykakal. Zkoušela jsem posadit, on hnedka utíkal pryč a nic. Pak po druhých narozeninách začal sám od sebe a od 25měsíce jsme plně bez plen a bez nehod.

Netlačila bych na něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
18.8.11 14:03

ježiš neblázni, ty taky nečůráš a nekakáš na povel dle „zavedených“ časů. Až přijde jeho čas, začne si tam sedat sám a chodit dle svých potřeb.

Mojí malé je téměř 27 měsíců a stále to nemáme vychytané :wink: a to jsem si taky myslela, jak brzy odplenkujem a v pohodě. :wink: ale pochopila jsem že toto fakt neuspěchám ani po dobrém ani po zlém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
18.8.11 14:16

Bude to znit asi drsneji nez to bylo, ale kdyz mne se mala nevycurala na nocnik, tak jsem ji nasadila kalhotky a teplaky a nechala ji pocurat, v tom jsem ji tak 5 minut nechala, aby vedela, ze je to neprijemne byt v mokru a ona si to po dvou dnech rozmyslela. Ale s kakanim to teda nevim, co bych delala, nikdy se mi nepokakala. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luc
466
20.8.11 22:00

Ahojky Moni,
vůbec se neomlouvej, že je to stále do kola a věř, že v tom nejste samotní…
Malá ma 23měsíců a s čůráním i kakáním je to u nás katastrofa!!! Tak se omlouvám, že neporadím ale sama hledám radu, už mám přečtených milión „zaručených“ návodů, diskuzí a nic nezabírá…
Na nočník zkoušíme zkruba od 18m, kdy jsem ji prostě občas posazovala, někdy se zadařilo někdy ne… pak jsem pomalu začala zkoušet doma bez plín cca od 20 měsíců a výsledkem je pouze totálně počůráný byt, sanžím se to dodržovat stále ale už fakt jenom peru jak vůl, podotýkám, že to trvá už dýl jak 3 měsíce, tudíž nějak nechápu, že většinou všichni píšou,že to do týdne či dvou příjde :nevim: , zato malá stále čůrá kdekoliv a kdykoliv… cca před měsícem nastaly svštlejší časy, kdy si malá začla říkat - bohužel jen v situacích, jako bylo večer když jsem ji ukládala do postýlky, tak najednou řvala že čuru, stejně tak jakmile jsem ji dala do autem, že někam jedem, nebo v kočáru, když v něm něchtěla sedět, no co ale pokud se povedlo měla jsem radost i z toho ale teď najednou z ničeho nic si nechce na nočník sednout ani náhadou, jen se k němu blížíme, tak řve jak paviján, zkoušela jsem všechno, uplácet ji že když se vyčůrá bude koko, pak když se vyčůrá, že nalepíme nálepku na nočníček za to jak je šikovná, ale VŮBEC SE NEDAŘÍ!
Dalším problémem je, že malé vůbec nevadí když má totálně pročůranou plínku na sobě, prostě si v tom hraje jako by nic, stějně tak ji absolutně nevadí počurané kalhotky a tepláky, kdybych ji nepřevlíkla hověla by si v tom klidně i hodiny..č tak už prostě nějak nevím jak dál a připadám si neschopně…

Omlouvám se že nedokážu poradit :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
21.8.11 13:05

luc,děkuji za povzbuzení,my jsme na nulové úspěšnosti s nočníkem už několik dní,sedí, nic neudělá,zvedne se,a je počůranej,pokaděnej.
Když porovnám,jak to bylo ještě minulý týden,když se krásně vykadil,a vyčůral,tak jsem z toho zoufalá :cry:
Máme doma nakoupené slipíky,tak ho zkusím nechat ho v mokru,ale co tak vidím,když se poleje vodou při pití,a nevadí mu mokré triko,tak se bojim,že mu nebudou vadit ani mokré gatě :-?
Snažím se nevyšilovat,ale moc to nejde.
Nechci ho nechat běhat bez ničeho,opravdu nechci mít pročůraný celý byt a sedačku.
Stačí,že mám v ložnici na koberci fleky z toho,jak se jako mimi zesral,a letělo to obloukem rovnou na světlý koberec.
Nedávno byl chvilku bez pleny,běžel,a hovínka od něj lítaly,a ani se nepozastavil.Naštěstí to bylo na lině.
Kdyžtak se občas ozvi,jak jste na tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luc
466
5.9.11 13:01

Ahojky momi,
tak jak pokračujete? My jsme stále na bodu 0. Minulý týden byla zase světlejší chvilka, kdy malá sama došla k nočníku vyčurala se a zavolala mě… docela se jí celý den dařilo a až na jednu nehodu to bylo na jedničku. Jenže následující den zas jakoby nic. Na nočník si nesedne a nesedne, když jí já posadím, tak do 20 vteřin uteče a vyčurá se kdekoliv na podlahu. Další věc je, že když jdeme ven nebo do města, jen co jí dám plínku, tak ji má do minuty pročuranou pomali skrz :-( Nějak už nevím co vyzkoušet a začíná mi připadat, že se to snad nikdy nenaučí.
A to tu byli dneska na návštěvě zase kámošky, posadili kluky na nočník, ti se krásně vyčurali, malá to celé sledovala ale že by chtěla taky to ani náhodou :-( To stejné je i venku, většinou se říká, že když vidí vrstevníky, že taky čurají venku na kytičky, tvaričku a pod, že to pomůže ale u nás to teda rozhodně neplatí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
6.9.11 14:29

Já chci taky nějakou radu!!!
Malé je 26 měsíců. Chodila už pěkně na nočníček, někdy šla sama, když jsem měla pocit, že už dlouho nebyla, tak jsme šly. Začínala jsem tak, že já šla na záchod a ona naproti mně na nočníčku - docela jí to bavilo. Venku vpoho čůrala na travičku. Ráno a odpoledne se budila suchá.
Asi před 3 týdny začla, že si na nočník nesedne a nesedne - nevím proč. když ji chci na něco nalákat, tak se ještě spíš zabejčí a začne vyšilovat. Vyžaduje plenu :zed: Někdy za mnou přiběhne, že „čůrala“ a chce suchou. Podotýkám, že nosí látkový plenky a bejt v mokrym jí nijak zvlášť neva…
Dneska jsem ji nechala s holou prdkou. No čůrala 3× na koberec. Dvakrát si sedla na nočník alespoň na prázdno - i z toho se raduju.
Nechci to nějak hrotit, ale nevím, co s ní. Nechala jsem to asi ty 3 týdny odležet a nijak zvlášť ji nepřemlouvala. Ale fakt nevím, co teď dělat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
6.9.11 14:35

luc,stav je prachmizernej,vypadalo to chvilku nadějně,běhal nahatej,a po několika loužičkách a hovínkách na koberec si tu a tam i došel.
Ale najednou zas nic,zastavil se,vyčůral se na zem,koukal na to,a nic :-?
Zničil mi 2 koberce,vykadil se na ně,a ještě to nohou rozmachtlal.
Ten druhý byl světlý,v ložnici.
Vrátila jsem mu pleny,už jsem to nezvládala…
viz zde:
https://www.emimino.cz/…pleny-80186/
ztrácím naději :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG