Čůrá pouze do plínky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Čůrá pouze do plínky
Chtěla bych poradit zkušenější maminky, jak na dceru (27měsíců).
Zkouším dceru odplenkovat, ale nevím si rady, jak ji přesvědčit, aby se vyčůrala do nočníku nebo venku na trávu.
Vydrží v pohodě běhat 2 hodiny v kalhotkách aniž by se počůrala, na nočník si občas sedne, ale nevyčůrá se. Drží to tak dlouho, dokud ji nedám plínku a nebo dokud se nepočůrá, protože to už nevydrží.
Venku chce chodit s ostatníma dětma čůrat na travičku, ale stejně se nakonec nic nekoná.Nevyčůrá se, i když všichni vidíme, že se jí chce a když se jí zeptám, jestli chce plínku, tak řekne, že ne.
Slíbila jsem jí, že pokaždé když se vyčůrá do nočníku, dostane razítko, samolepku a bonbon, ale ani tohle ji bohužel nepřesvědčilo.
Nevím, jestli to mám zkoušet dál nebo jestli ještě nechat plínku…
Všem moc děkuji za rady, Jana
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
já bych vydržela, ono jim to chvilku trvá než jim to v té kebulce sepne. Nepíšeš jak dlouho už takhle trénujete. Nejdřív se párkrát počůrá a pak už to půjde. Já třeba když začala čůrat tak jsem jí čapla a donesla k nočníku, nebo pak na něj posadila aby si to spojila. Jinak taky pořád bojujem, sice si říká, chodí i sama, ale nestíhá to včas aby byla suchá.😉
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem na nočník začala posazovat od roka, cca 3×-4× za den..po pár týdnech jsme vychytávali každoranní čůrání a kakání.. plínku jsme ale nechávali. Ted ji odplénkovávám 14 dní..první dny byli masakr.. věčně počůraná - hned jsem posadila na nočník.. nu a teď po těch 14ti dnech si začala sama říkat
dávám plínku jen na spaní a cestování. Nečekala jsem že to půjde tak rychle. Každé dítě je prostě jiné..ono jí to z ničeho nic dojde neboj. Jakmile se vyčůra či vykadí do nočníku chce to chváli, zatleskat a tak podobně. Aby věděla že udělala něco správně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tímhle jsme si taky prošli, ale syn byl mladší. Bez plíny se nepočůral, ale držel to tak dlouho, dokud ji nedostal. Nechala jsem to být a plínu normálně dál dávala, abych ho netrápila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit