nočník u moře

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7572
22.4.08 12:37

nočník u moře

Ahoj holky!
Přečetla jsem snad vše,co se týká plážového koupání atd,ale nenašla jsem odpověď.Takže se budu ptát asi jako :roll: ,ale berte mě s rezervou.U moře jsem byla několikrát,ale vždy bezdětná,teď chceme jet s naší skorou 2 letou dcerou.Jak řešit čůrání a kakání,když ještě nic moc extra nenočníkujeme,moc si na nočník neříká a popř. dostane hysterák při dosednutí,ale z toho se občas něco zadaří…Bude mít plavečky,jak vyleze z vody,dám suché kalhotky,ale když se počůrá,tak co?Nebo když se jí podaří bob?V našem případě je slovo bobek zcela mimo.Anebo ten nočník,vzít ho na pláž a pod lehátko a s každým čůránkem,popř. bobem lítat na wc do hotelu…
Jedeme až za měsíc a půl,manžel se směje,že to budeme řešit na místě :-) ,tak nevím.
Díky za rady a trpělivost,že jste to dočetly až sem. :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2786
22.4.08 13:22

nocnik

My meli s sebou cestovni skladaci nocnik Tommee Tippee, do neho se da dat igelitovy sacek, ktery zavazes a vyhodis :) NOcnik slozis a schovas. Pouzivali jsme ho celou dovolenou i na pokoji a tim se maly vlastne i odplenkoval.

Bobik ale v zivote ve vode nebo u vody neudelal. Proste kdyz hodi bob do plavek tak ho hodis do sacku,utres dupku a jede se dal.

Nat

http://www.smartbaby.cz/…robnosti.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Radina
22.4.08 13:45

Jé, my jsme s takhle starou (mladou) holčičkou byli před dvěma lety také. Na nočník si neříkala, měla plínky když jsme odjížděli. Nočník jsme ale nebrali. Na pláži „strašně nenápadně“ čurala do písku a když kakala, tak taky. Hovínko (pardon) jsme obalili pískem a lopatičkou odnesli do odpadkového koše. Nikdo nic nenamítal. Čurání do písku se bere jako samozřejmost a kakání jsme po ní uklidi jako po hafíkovi. Výsledek 11 denního pobytu u moře byl ten, že jsme odjížděli odplenkovaní!!! Takže přesně od dvou let jsme bez plen. Absolutně nenásilně a já jsem se tolik bála, že s ní budu bojovat až do 3,5 let jako se synkem :wink:

• Citovat
  • Upravit
278
22.4.08 13:57

Ahoj,
taky letos poprvé vyrazíme s dětmi k moři - s dcerkou jsem už dlouho v pohodě, ale se synem budu řešit totéž co ty :wink: o cestovním nočníku slyším poprvé a jak jsem stačila nakouknout jak to asi vypadá, myslím že nakonec vezmeme ten náš, na který je kluk zvyklý a prostě budem chodit vylévat, nebo do něho dám normální igeliťák. Taky doufám, že se zbavíme plenek za těch vysněných 14 dní :D (na nočník chodí už asi 2 měsíce, ale sám si řekl jen párkrát - i když to pak stálo za to :lol: )
a když ne, má ještě rok do školky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7572
22.4.08 16:16

Díky za rady.
Cestovní nočník,já zírám 8O ,to teda fakt slyším poprvé.Popřemýšlím,moc se mi to líbí.
Jo,a nenápadné čůrání a kakání,to je sen,naše mladá u toho děsně ječí na celé kolo mamííí,mamííí,a u kakání sténá jak starý chlap,my by jsme nenápadní moc nebyli :oops:
Holky,díky za uklidnění,snad to zvládneme. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
22.4.08 18:18
liška píše:
naše mladá u toho děsně ječí na celé kolo mamííí,mamííí,a u kakání sténá jak starý chlap,my by jsme nenápadní moc nebyli :oops:

:D :D :D málem jsem se počůrala smíchy :lol: :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
7553
22.4.08 23:15

Ahoj,

jůůů to je krásnej dotaz:-))) Taky jsme řešili, ale nakonec jsme tomu nechali volnej průběh. Bobka jsme sbírali do igeliťáku a házeli do koše, čůral jak se mu zachtělo, naštěstí čůral nenápadně… A stejně to nikdo neřešil, bylo tam hafo dětí a nočník nikdo neměl:-)))) Ale kdyby mě to mělo dělat nějakej problém, tak bych brala buď normální (pěkně do golfek do košíku) nebo ten cestovní nočňajz:-)

Krásnou dovolenku!

P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
22.4.08 23:28

Ahoj,

Ráda jsem nakoukla neb tento „problém“ mám tak 10dní v hlavě :wink:
V červnu se chystáme k moři. Bude nám 1,5roku. Také uvažuji o cestovním nočníku a po přečtení do něho jdu.
Já mám hlavně obavy, že když doma mě už jakžtakž na nočník chodí, tak nevím co by bylo po 14-ti denní pauze (hlavně hotel) u moře …uvidíme…možná se inspiruji „tou lopatkou“ :lol:

užívejte dovči

paa

Andy a Kubík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
23.4.08 09:34

Cestovni nocnik je dobry napad - za dcery nebyl… Ve dvou letech jsme byli na Kanarech, pomalu se od jara odplinkovavala (definitivne jsme to dotahli v lete pres den a na noc v zime ve dvou a pul roce). Na cestu a na spani mela natahovaci treninkove plenko-kalhotky, kolikrat po spani byly suche. Curat chodila v pokoji do bidetu (moc se ji to libilo) a venku u bazenu k palmicce u plotu, kam chodili ostatni deti. Kadeni jsme vychytali vetsinou po snidani normalne do zachodu, kdyz nekadila rano - davala jsem plavaci plenu venku a vetsinou si rekla, takze to resil blizky zachod nebo podrep u zahonku. Probehlo to naprosto v pohode…Hanka

• Citovat
  • Upravit
2649
23.4.08 11:08

Ahoj,

my byli u moře, když měl syn 21 měsíců a perfektně se tam sám odplínkoval. Na pláži běhal nahatý, čůrat chodil na záchod do restaurace (důležitě s dědou) nebo na nějaký nezalidněnější kousek pláže a pak jsme to zahrabávali do písku. Vykadil se tam na pláži jednou a to jsem to lopatkou nabrala a dala igeliťáků do koše. Prostě jak s pejskem, ti si nočník taky nenosí :-) K bazénu nosil plavky a do nich se teda nepočural ani jednou, začal tam spolehlivě hlásit.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario