Nočník v noci- co dělat?

338
14.6.14 22:36

Nočník v noci- co dělat?

Ahoj holky, poradi mi zkusene maminy co delat s nocnikem v noci.
Dcera, za par dni bude mit 2 roky. Ucime se na nocnik. Zacali jsme v utery, ve stredu uz zkouska prochazka bez plen, byla bez nehody. Hned doma sla curat. Patek a sobota litani po obchodacich, sli jsme curat na wc. Od patku sama rika ze chce curat. V patek v noci se probudila, brecela ( dela bezne, nekdy i 4× za noc. Chodim pracovat, uklada tata, a ja prijdu za 5 hodin). No a jak se probudila rikala ze chce curat. Rekla jsem ze ma plenku at cura do ni. Dnes se to opakuje znovu, chte curat. Kdyz ji reknu mas plenku, tak lehne a spi. Rano plena trochu mokra. Neni to ani tyden, neocekavam suchou plenu. Co mam delat davat ji curat kdyz rika nebo ji nechat delat do pleny? Nechci zarazit chozeni na nocnik. Dekuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
14.6.14 22:39

Tak samozřejmě že dávat čurat, když je tak šikovná, že si řekne 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
14.6.14 22:44

Jestli ví i v noci, že chce curat, s radosti bych ji dala na nocnik.

• Citovat
  • Upravit
12800
14.6.14 22:44

Určitě dávat čůrat když si řekne ;) plenku jen pro jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
14.6.14 22:50

Dekuju moc, jdu pro nocnik :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3094
14.6.14 23:01

No jasně že dát na nočník a pochválit. Ať není zmatená z toho, proč po ní máma chce jednou čůrat do nočníku a podruhé zase ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
14.6.14 23:32

Určitě na nočník. Já na tohle období pořizovala takové ty natahovací kalhotkové plíny, které se nemusí lepit. Ale to třeba ani potřebovat nebudeš, když máš takovouhle šikulku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
14.6.14 23:36

Teda, ta je sikovna! :potlesk:
Ale budit se ctyrikrat za noc na curani je teda docela dost, nedavas ji na noc moc pit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
15.6.14 00:10

Rozhodně dát vyčůrat. Přes den ji nabízíš nočník, na noc ji nabízíš plenu… měla by z toho v hlavě akorát guláš a nechápala by. Takže pokud se sama budí s tím, že chce čůrat, ať určitě jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2627
15.6.14 00:13

Urcite davat na nocnik a nechat vycurat. Me se nase cacorka do pliny proste nevycura. Radsi se v noci vzbudi a vzbudi nas, ze chce curat. I kdyz teda my uz jsme i na noc bez pliny. Drzim palce, at si dal takhle krasne rika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
15.6.14 06:40

Natahovaci plenky a davala bych ma nocnik :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
15.6.14 06:53

Dávat na nočník, proč by měla čůrat do plíny, když si tak krásně řekne, šikulka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
15.6.14 07:51

Taky jsem koupila ty natahovací plenkové kalhotky, a dávala je malé 14 dní poté, co se odplenkovala na den. Po 14 dnech jsem sebrala na noc i ty, a od té doby je bez plen jak ve dne tak v noci. Bylo jí 21 měsíců. Z počátku se třeba probudila v noci, a jen kňourala, tak jsme ji dala na nočník, ale v 90% vydrží nečůrat celou noc, anebo dnes, jsou jí 2 roky, se probudí, a už si i řekne, že chce čůrat. Přijde mi škoda ji říkat, že má plenu…když je takhle šikovná. Já bych za těchto okolností už nedala nic.

• Citovat
  • Upravit
2965
15.6.14 11:14

Gratuluji k takové šikulce. naši dceři dokud nedosáhla na kliku od dveří, dávala jsem nočník do pokojíku a hned sama od začátku si na něj v noci chodila, když potřebovala (plenku neměla, ale igelit pod prostěradlem).nehoda byla jen jedna :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
15.6.14 11:42

Dávat čurat na nočník..Já jsem to tak u prostřední měla taky, bez plen od 18 měsíců, na noc o měsíc a kousek později, někdy se probudila..Jsem ji posadila na nočník a hotovo. Nespala ve vlastním pokojíčku, žádný problém :nevim: Nočník jsem samozřejmě dala do ložnice už večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze