Doma zvládá chodit na záchod normálně, ve školce se pokaká

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76479
15.5.25 22:21
@curria píše: Více

no, ten tvůj první příspěvek zněl jako rada rodičům, ať se nenechají odbýt a nacpou děti na plínách do školek :nevim: teď to píšeš úplně jinak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
15.5.25 22:32
@stinga píše: Více

No jo, jsem holt poctivý blbec, co nikdy nedokáže udržet pusu zavřenou, když vidí nějaké obecně rozšířené nesmysly, co se týče docházky do MŠ, a vždycky je musí uvést na pravou míru, ať už se jedná o pozitiva nebo negativa. 🤷 Tohle samozřejmě beru jako negativum. Ale taky to může sloužit jako varování, protože když pohár přeteče a učitelky se opravdu naštvou a ty děti začnou v těch znečištěných věcech nebo plenách nechávat, tak to nedopadne dobře. Nedopadne dobře právě pro ty děti a jejich rodiče. 🤷

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4152
15.5.25 22:39

Ja si pamatuju, co moje holky chodily do skolky, ze se tam pokadil kazdou chvili nekdo, sprchovaly a pak byl balicek ve skrince, jeden kluk mela asi vaznejsi problem a bylo to asi denne, i vickrat a nemam pocit, ze by delaly mamince nejake peklo. Zalezi to na ucitelkach, jak moc to tomu diteti osoli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snopy123
15.5.25 22:56

@stinga Tak 20 děti nikdy nebude kadit do kalhot. :nevim: Syn chodil do soukromé a z té skupinky 10 děti ve věku 2-3 roky měly pleny 2 děti. Zbytek byl schopný vykonat potřebu na WC nebo nočníku. Navíc zakladatelky dítě chodí do školky krátce, zřejmě není ještě adaptované ( a stále je mu 2.5 roku).
Jo naše státní MŠ neměla problém povolit dítěti na začátku nočník.
@curria No a já děkuji normální soukromé MŠ, kde nebyl problém pobyt dítěte s plenou i ve věku 3 roky, protože má VD a tedy to tam bylo později. Protože jinak je to úplně normální a velmi chytré dítě. Edit on se ve 3 letech zvládal přebalit i sám ( jako sundat počůranou kalhotkovou plenu a nandat novou ). Kadění si časem nechal pouze na doma ( do pleny i ve 4.5 letech ).

• Citovat
  • Upravit
20.5.25 18:34

@curria no on právě plenky už nenosí dlouho, nepočuravá se a ani v noci, chodí pěkně na záchod na stojáka. Kakání pouze doma na záchodě ale škola pokaždé v gatich, teda na začátku to tak hrozné nebylo ale teď to je ob den, a já jsem z toho zoufalá :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.5.25 18:37

@tini ale dnešní doba je trošku jiná Soukromá školka stojí hříšné peníze a deti v plenkách. Státní školka za míň a děti musí chodit na záchod 🙃No uvidíme no, když jsme doma tak je pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin