Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Voltík Nevím, moji kluci mají jména česká, dokonce se jeden z nich jmenuje jako ten patron. Přesto mám kočku Žofku, tedy Žofii.
@Voltík píše:Syn je Pepíček, manžel táta, nebo normálně Pepa. Pokud jde o práci neslyší na to ani jeden, pokud o dobrůtky, sluch se jim hned zlepší a slyší na to oba
@boball hele a jak poznají na koho volaš?
@boball jednou tady jedna matka mnoha dětí napsala něco v tom smyslu, že klidně můžeme všechny děti pojmenovat Karel, protože oni moc dobře vědí, který Karel to je, když něco provedou a ty zařveš.
Noemi je pekne jmeno, jen take nevim, jak se da zkracovat. Bydlim v Holandsku a tady se dava Naomi. Mmch. jedno z nejoblibenejsich klucicich jmen je zde Milan. ![]()
@lexxie Prosím a jak to vyslovují? Jako Milan? To proto, že e třeba ve francouzštině si to umím představit 😀.
@Anonymní píše:
Dali jste někdo jmeno Noemi? Zajimala by me reakce okolí, rodiny.
Mne se libi, jen nevím, jestli budu chtít odpovídat pote na dotazy proc zrovna takove jmeno.
Dali jsme tohle jméno kočce, dítěti bych ho nedala.
Ale každého věc, jestli ji chcete dát, tak dejte a na ostatní prďte ![]()
Dcera ma spoluzacku Noemi s ceskym prijmenim, rikaji ji Noemka a zadne zvlastni reakce jsem ja nezaznamenala.
Znám Noemi, nepřijde mi to nijak zvláštní a cizí.
Ale to bude tím, že sama mám jedno z nejdiskutovanějších cizích španělských jmen, o kterém tady uživatelky tvrdí, že je pro cikánky
a přitom jsem modrooká blondýna… Být vámi, tak tohle jméno holčičce dám. Sama svým dětem budu dávat netradiční jména, pokud se mi budou líbit. ![]()
@Voltík Ja myslim, ze stejne jako my, mozna trochu delsi..U holek je zde take hodne popularni Mila. Myslim, ze je v top 5. Bydli zde hodne cizincu, takze jmena jsou ruzna. I holandani davaji mezinarodni jmena, mame sousedky Hayley, Amber, ale napr. i Nina, Rosalyn, Luna atd.