Noordi AQUA

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12.7.22 12:48

Noordi AQUA

Ahoj holky, vím, že tento kočárek není na trhu dlouho, chci se zeptat máte ho některá, jste s ním spokojené? Něco co je na kočárku špatně? prostě cokoliv by vás k němu napadlo ocením. Nikde žádné recenze nejsou. Děkujii :) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34322
12.7.22 17:11

Projed si bazary, jak se to prodava „ani ne rok pouzivany, zcela zachovaly“, tak je neco blbe.

Jinak za me 13/14 kg moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.7.22 08:08

@Lucie_Sx děkuji, tohle mě nenapadlo, těžší je, ale potřebuji do terénu, to obvykle pak kočáry těžší bývají. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.7.22 08:11

@Lucie_Sx jinak na jakých bazarech ho vidíte? já ho nikde nenašla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.12.24 07:21

RECENZE NOORDI AQUA

Zdravím 🙂 jelikož moc recenzí na tento kočárek není tak sem se rozhodla jednu takovou udělat. Kočárek Noordi Aqua💧máme již 2 rokem a nemůžu si ho vynachválit! Dlouho jsem váhala jestli si ho pořídit chtěla jsem kočárek který je trochu bytelný zvládne i polní cestu nebo kočičí hlavy a má všechny možné vychytávky tohle všechno Aqua splňuje! Zatím sem se nesetkala s tím že by mi na tom kočárku něco vadilo. Já mám 155 cm a partner 180cm oba jsme spokojení. Konstrukce kočárku je opravdu stabilní nic nehrká, neskřípe. Korba je prostorná v létě chrání před sluncem a v zimě před mrazem miminko se tam dá krásně schovat není mu zima nefouká na něj ale zároveň na něj vidíte. U sporťáku je super že jde do úplného lehu. Stříška je taky dostatečně dlouhá ale jde i prodloužit a nebo v létě druhým zipem otevřít větrání. Slída proti dešti která je součástí výbavi kočárku jde dát jak na korbu tak na sporťák. Taška která je také součástí výbavi kočárku je prostorná lehká a dá se dát na záda jako batoh nebo přes rameno což je taky super.. 👍🏻 a jako poslední je úložný prostor pod kočárkem který je na 9kg a na zip takže taky paráda. Ještě chci dodat že jsem potahy a všechno co jde na kočárku sundat a vyprat prala a kvalita zůstala stejná. Shrnutí : Vybrala bych si tenhle kočárek rozhodně znova dávám 10/10 ❤️ ❤️ ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí