Lék Nootropil

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Krtinoha
1.11.11 22:09

Zkušenost

Dobrý večer, nikdy jsem příspěvky na net nepsala, ale tentokrát se přidám. Máme syna (22 měsíců) v nemocnici a dostává denně Nootropil (myslím, že 2,5 ml), per oral. I když jsem o tomto léku na netu četla mnohé, přikláním se spíše k tomu názoru, že až tak škodlivý být nemůže. Věřím, že lékaři by si ani nedovolili dětem dávat něco, co by jim spíše mohlo ublížit. Lenka

• Citovat
  • Upravit
Krtinoha
1.11.11 22:12

Dobré je to na piškotech:-)

• Citovat
  • Upravit
martek
1.11.11 22:23

Tak Eli bere sirupek už nějaký ten týden.Pozoruji na ní,že určitě pomáhá hlavně ve škole a doma se víc soustředí na učení a hned z 20 min,je už hodinka.
Jenomže na druhou stranu je čím dál víc vzteklá až se zane třepat.Tak na kontrolu jdem tento měsíc-tak uvidíme co nám řekne.

• Citovat
  • Upravit
oblacna
16.1.12 09:22

Nootropil

Dobrý den,jsem po nechtěné těžké intoxikaci oxidem uhelnatém ..Mám organickou těžkou ztrátu krátkodobé paměti. A Nootropil mi celkem pomohl. Doporučuji..Katka.

• Citovat
  • Upravit
martek
26.9.12 14:28
@martek1 píše:
Ahoj,dcerka dostala Nootropil ted v 7 a půl letech jí zjistili ADHD
Chodí do Praktické školy,ale je nesoutředivá.
Nemluvila strašně dlouho a nikdo tomu nedával nějaké pozornosti,každý říkal,že se rozmluví,začla až ve 4 letech,měli jsme všelijaké vyšetření-nakonec jí zjistili mentální poruchu řeči a dosud špatně vyslovuje.
Kdyby se zatím chodili dřív mohlo to sní dopadnou úplně jinak.
Mám ještě 2 a půl letého chlapečka a ten se narodil o 6 týdnů dřív a začal mluvit ve 2 letech a taky i se odlínkoval a to říkali,že bude jiný.
Ale po zkušenostma s Eli už bych chodila za tím proč nemluví,aby pak nebyly problémy. Nic s tím nezkazíš.
Podle logopedky by dítě mělo ve 2a půl letech už mluvit ve větách.
Nevím komu věřit neurolog mluví tohle,psycholog tohle a pak psychiatr mi řekl,úplně něco jiného co už jsme měli vědět dávno.Přitom mě i okolí Eliška připadá jako normální holčička s větší aktivitou a špatno řečí.

Tak Eli je zase o rok starší a celý rok brala tenhle sirupek a můžu ze své zkušenosti říct, že jí hodně pomohl-ve škole se sklidila a zapamatovala si toho víc, jen jmse pak nesměli dávat večer, protože se jí nechtělo spát. Takže jen 1-1-0. Přes prázdniny ho nebrala a šlo to poznat, příští týden jdem na kontrolu a měla by dostat něco jiného jelikož tento sirupek už je na ní slabý…Nebojte se a klidně to dítěti dávejte

• Citovat
  • Upravit
236
9.11.12 21:41

@martek ahoj! a akú dávku dávaš? Ja som premýšľala, že to nasadím Patrikovi- má ADHD. Nootropil mám doma, už dávnejšie som to chcela nasadiť ale dala som ešte šancu homeopatikam - tie nepomáhajú. ďakujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martek
9.11.12 23:41

Dávali jsme 2× denně kávovou lžičku.
Ted Eliška dostala tablety-Concentra-bere ráno před školou a zabírají 12 hodin-jsou výborné-žádné vztekání, skákání atd…jsem s nimi na 100% spokojena.
Přijde ze školy v klidu se poučí ani napomínání jí nevadí, kouká v klidu na Tv nebo si hraje…

• Citovat
  • Upravit
236
10.11.12 09:38

To fakt? To je ale na predpis, že? má to aj nejaké nežiadúce účinky?
Ten nootropil mám v tabletkách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martek
10.11.12 15:04

My měli Notropil v sirupu a ta Concentra-je napsána od dětského psychiatra-poslali nás tam ze školy jak chodí za dětmi z psychologické poradny. Eli byla hodně nervozní, vztekala se až jí pak zjistili ADHD a má i mentální retardaci mírného stupně kvůli řeči…jasně, že jsou nežádoucí ůčinky, ale žádné nemá…Lékařka mě ujistila, že jsou to ověřené léky, které opravdu pomáhají. Bere je i kamarádky syn…Doplácí se na 50,– na 1 balení-máme vždycky na předpisu razítko. Zvýšena uhrada. Dpstává tu nejnižší dávku…Jen prvích 14 dní usínala později než normálně než si zvykla…

• Citovat
  • Upravit
4
6.2.13 12:56

nootropil

Memu synovi ted bude 6let mame diagnostikovanou dysfazii a add, nootropil jsme braly dva roky, nyni ho pani neurolozka vysadila a syn je uplne jiny, je nervozni nesoustredeny, az mam obavy zda si na nej nenavykl, zitra se jdu poradit s neurolozkou zda je mozneho ho zpet nasadit(zmeny si vsimly i ve skolce).Jen nevim jak dlohu se smi neotropil uzivat prosim o radu a zkusenosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
6.2.13 21:44

@sevit ja tomto neporadím, ale začali sme… teda Paťko začal užívať Esprico a zdá sa byť lepšie na tom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
10.3.15 08:48

nootropil

Ahojda, tak jsme před 3měsíci také dostali Nootropil (budou nám teď 4 roky za měsíc)a musím po dobrání 2 lahviček sirupu říct, že jsme se také zlepšili, byť jsem váhala s podáním sirupu. Malej nemluvil až do 3,5let skoro, teď už umí 3krátké básničky, povídá furt a už mu konečně rozumí i okolí(babička, ve školce, tety atd.)Také si našel zálibu v puzzlíkách, legu, vláčkodráze. Dnes jsem mluvila ve školce s učitelkou a moc ho chválila co se řeči týče i motoriky se zlepšil prý o 100% než když jsme tam nastupili v září. Začli jsme chodit i na logopedii, která ho moc baví a každý večer před spaním chce „číst“ logopedii. Dříve bych z něj nedostala ani slovo a to bych do něho mohla hučet horem dolem. Mluvení ho prostě začlo bavit a je rád že už mu rozumíme:-)A to jsme ještě před rokem měli diagnozu -podezdření na autismus.Jo a taky u nás velkou roli sehrála změna školky a stěhování. :lol: :lol: Za mě Nootropil ano:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
19.10.16 16:54

Ahoj holky chtela bych se zeptat na zkusenosti s lekem nootropil jak se vam po tom deti zlepsily a na nezadouci ucinky nam ho porat doporucuje logopedka pro syna 4,5 roku ma dysfazii tak stale zvazuju zda nasadit dekuju za informace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí