Norethisteron a oddálení MS

Anonymní
24.7.26 08:03

Norethisteron a oddaleni ms

Zdravim holky, zitra mi zacina delsi dovolena a to bych nebyla ja, aby m ito zas hezky nevyslo na mesicky :D. Jelikoz mam telisko, tak je skoro nemam, co ale mam jsou velke boletsi v podbrisku vcetne naroukleho bricha, strasne se potim a ptoste neni to zadna hitparada, toto vse mam tak tyden pred tim. Jak se dostavim ms, je to lepsi. Mam doma prasky Norethisteron a premyslim, jestli je mam zacit brat na oddaleni a nebo to preckat. Nekde jsem cetla, ze nektere zeny meli nafoukla bricha i bolesti i silnejsi nezvbez uzivani: mate nekdo s tinto praskem nejake zkusenosti? Naposledy jsem ho mela jako dite a vubec si to nepamatuju uz :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24.7.26 08:36
@Anonymní píše: Více

Ahojky zdravím tě a moc ti přeju krásnou dovolenou bez zbytečných a otravných bolestí. Tyhle zkušenosti s Norethisteronem bývají dost individuální a každá ženská to snáší úplně jinak. Některé holky si ho chválí ale jiné mluví přesně o tom nafouklém břiše a horších stavech. S tělískem v těle bys navíc měla radši opatrnost a možná raději zavolala svému gynekologovi. Jestli ho ale doma máš a fakt to nezvládneš tak ho klidně zkus nasadit hned dnes. Určitě to nakonec zvládneš a užiješ si to bez ohledu na to jak se rozhodneš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36904
24.7.26 09:25

Brala sem je loni před dovolenou i letos a v pohodě. Ale je to hodně individuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8955
24.7.26 12:17

A bacha na váhu. Kdo má 65 + tak to hapruje - špinění. Už jsem se dočetla, že je třeba vzít toho víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.7.26 12:52
@Anonymní píše: Více

Norethisteron jsem párkrát měla. Proti krvácení mi zabral vždycky, ale jinak jak píšeš - takové ty předmenstruační obtíže jsem měla a vlastně i díky oddálení menses delší dobu. Na druhou stranu já je nikdy nemívám nijak dramatické, takže to pro mne v danou chvíli bylo menší zlo, než krvácet. Jinak na nafouklé břicho jsem v průběhu užívání Norethisteronu pravidelně brala i Espumisan (ne při obtížích, ale ráno a večer pravidelně a při potřebě i v poledne) a lepší.

• Citovat
  • Upravit
17363
24.7.26 16:09

Proti krvaceni je to fajn, ale na PMS ti to nezabere, naopak se ti to tim padem prodlouzi…a je to vlastne jedno dlouhe PMS :lol: Ja treba fyzicky dobry, ale rozhodi mi to vzdycky psychiku a jsem v takovym jako utlumu a nemam chut, nic delat. Kazdopadne je to individualni…pokud mas ale to PMS horsi, neriskovala bych to. Zase ale zkusit to muzes a pripadne zkratka vysadit, kdyby to delalo problemy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
26.7.26 12:54

Na krvácení funguje. Ale teda mě MS dost potom rozhodil. Každopádně už bych do toho nešla a to právě z toho důvodu, že celou dobu užívání mi bylo zhruba tak jako druhý nejhorší den MS. Tedy pobolívalo mě v podbřišku. Byla jsem nafouklá, bolela mě prsa a nálada pod psa. Sečteno podrženo kdybych tehdy raději vydržela těch šest dní MS. Bylo by mi mnohem lépe než, že když jsem se dva týdny takhle trápila a pak jsem měla ještě naprd menstruaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí