Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahojky, mam dotaz, protoze jsem znepokojenaMam dost nepravidelnou menstruaci, ale vzdy pred menstruaci mam bolesti bricha, prsou apod. Ale tentokrat jsem zadne priznaky necitila a mam ms silene zvlastni. Mam spis krev hnedou a nekdy malinko krve ale spis az i do cerna a uz asi 8 den. Mohlo by to byt obvlivnene, ze jsem ted tyden byla na horach kde jsem mela soustredeni (velka namaha)? Jen se bojim, aby to nebylo treba tehotenstvi? Chranime se, ale co kdyby zejo. Jsem mlada.
Dekuju moc za odpoved
Co třeba zkusit test? ![]()
@lachtanice86 jsem mimo lekarnu i drogerii :/ a jeste budu par dni. Tak me jen zajimalo, jestli takhle menstruace vypada kdyz je nekdo tehotny? nebo to je jen par dni
@blabla123 jeste netestovala.
Achjo, snad nejsem tehotna. ale cetla jsem si, ze ms v tehotenstvi je kratsi ne?
@Anonymní píše:
Achjo, snad nejsem tehotna. ale cetla jsem si, ze ms v tehotenstvi je kratsi ne?
To není nikde daný s tou ms. Chceš tvrdit že na horách kde jsi není lékárna?
@lachtanice86 ano
jsme v chate, ktera jendaleko od mesta, jedem tam az za par dni. O to tady nejde ale. Ja se jen zeptala, protoze jsem si myslela, ze nekdo muze mit stejnou zkusenost. Protoze mam opravdu nervy
No a na nervy je dobrý tehotensky test. Víš kdy máš ovulaci, jestli byl sex v době ovulace? Nebo bereš ha? Řekl partner že by kondom praskl nebo sklouzl? Jak dlouho je to od sexu? Navic, v prvnim prispevku píšeš ze si byla na chatě.
@lachtanice86 nebyl v dobe ovulace, pouzivame VZDY jen kondom. Nikdy neprasknul ale vzdy nakonci sexu je tak v pulce penisu jen (jak se vytaha) nevim jestli to vadi? Ale pres to upevneni dole na kondomu to nemuze protect ne? to by musel uplne skloouznout ze?
@Anonymní píše:
Není to pravidlo, každá žena prožívá MS i těhotenství jinak…
Ahojky, mam dotaz, protoze jsem znepokojena
Mam dost nepravidelnou menstruaci, ale vzdy pred menstruaci mam bolesti bricha, prsou apod. Ale tentokrat jsem zadne priznaky necitila a mam ms silene zvlastni. Mam spis krev hnedou a nekdy malinko krve ale spis az i do cerna a uz asi 8 den. Mohlo by to byt obvlivnene, ze jsem ted tyden byla na horach kde jsem mela soustredeni (velka namaha)? Jen se bojim, aby to nebylo treba tehotenstvi? Chranime se, ale co kdyby zejo. Jsem mlada.
Dekuju moc za odpoved