Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdravím, jsem holka a mám 16 let měřím 1,65 nebo 1,68 jsem nějak přerostlá? Jak vysocí jste byly vy v mojem věku?
Děkuju za každou odpověď…..
Ahoj,
já měla v Tvém věku 182 cm 😅 takže ne, nemyslím si, že bys byla nějak přerostlá 😎 ![]()
@saschazapletalova píše:
Zdravím, jsem holka a mám 16 let měřím 1,65 nebo 1,68 jsem nějak přerostlá? Jak vysocí jste byly vy v mojem věku?Děkuju za každou odpověď…..
já jsem měla 164 cm, teď mám také 164 cm
@saschazapletalova píše:
Zdravím, jsem holka a mám 16 let měřím 1,65 nebo 1,68 jsem nějak přerostlá? Jak vysocí jste byly vy v mojem věku?Děkuju za každou odpověď…..
Jsi docela mrňavá a nejspíš už takovou zůstaneš.
Já přestala růst někdy ve dvanácti. ![]()
Já měla 153 cm a od tý doby nerostu. A to je mi 25 let. Holt prcek. Výšku si nevybereš ![]()
@saschazapletalova Tvou vysku jsem mela kdyz mi bylo 13 let podle očkováku a ve tvem veku uz jsem mela 177cm a to mi zustalo a ne, ani tak si neprijdu extremne prerostla 😅
Mám stejně starou dceru, má 173 cm. Mě přijde tvoje výška OK.
@saschazapletalova já byla prcek s nějakými 160 cm, pak jsem poporostla ještě o 5 cm na 165 a to mi zůstalo. Většina holek už měla konečnou výšku.
V 16 je to zřejme tvoje konečná výška. Já mám konečnou výšku od 14 let a je o 10 cm vyšší než ta tvoje. Jak se přišla na přerostlost
? Řekla bych, že jsi spíš menší (ne malá) ale to musíš vidět ve třídě…
@saschazapletalova píše:
Hodně holek má v 16 už konečnou výšku, takže tam jsi průměr až lehký podprůměr.
Já měla v 16 asi 170, ale rostla jsem ještě na VŠ a mám kolem 175, přerostlá si nepřijdu, má to sice občas nevýhody, ale i výhody. ![]()
Normální výška, jsem menší a už jsem měnší zůstala
od nějakých 15 let už nerostu. Modelka asi nebudeš, ale hobit taky nejsi ![]()
@SAJ píše:
Jsi docela mrňavá a nejspíš už takovou zůstaneš.Já přestala růst někdy ve dvanácti.
Proc mrnava? 165 cm je i na dospělou ženu už normální, kor v jejím věku když muze růst. Průměr českých žen je někde kolem 167 cm a to sou český ženy obecně jedny z nejvyšších na světě
.
Mne prijdes mala vzhledem k tomu, ze pravdepodobne uz neporostes.