Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Ahojky kde se v Českých Budejovicich da sehnat nosící softshelova bunda? Chtela bych si ji vyzkouset. Diky
Ja mam na mysli nosící pri noseni deti v satku. Nevim jestli jste me pochopila. Jinak ale dekuji ![]()
Jee omlouvam se za smajlik jsem na mobilu a nejak mi to blbne ten tam byt nemel
@Kattyy14 jako mikinu aby se tam vešlo i to mimi se šátkem??
Ano presne takove siftshel bundy se prodavaji na netu ale chtela bych ji vyzkouset dam Vam sem odkaz.
@Kattyy14 ahoj,zkoušela jsi ten obchod na Palečáku? baby eshop se to jmenuje, nebo tak nějak. jinak já jsem nakonec od bundy upustila a nosím s kapsou.
A je ta kapsa tepla i na zimu? A to uz pres mimi nemusim mit nic nez jen tu kapsu? Dekuji jinak to ani nevim ze tam je ale urco se zam sbehnu kouknout ![]()
@Kattyy14 Kámoška má bundu i mikču, nosila tam mimíska..jestli chceš zeptám se ti..
Jojo tu bundu bych brala…pac nova je na me zas moc draha :-
@Kattyy14 Angel wings ale ceny jsou tam pálka..zkus na FB třeba jí někdo prodává..?
Ahoj holky, zrovna jsem pořídila nosící bundu ADOM - je to česká firma z Liberce. Sama nosím jž třetí děťátko, 2 předchozí jsem odnosila v nosící kapse a mojí membránové bundě (koupila jsem si špatnou, větší velikost a teď se mi hodila
… teď miminko nosím z praktických důvodů, abych měla volné ruce, když jdeme se všema ven do lesa, táhnu je do kopce na provazech atd…a myslím si o tého bundě toto: Naprosto úžasná bunda pro nosící maminky nebo tatínky! Je výborně dlouhá, velikostně sedí perfektně, lze nosit na břiše i na zádech, kapucka pro miminko je propracovaná, výborné je i možnost odepnutí kapuci dospělého (praktické při nošení na zádech). Při srovnání bund na trhu - je tato za nejlepší cenu, dle mého soudu i nejlepší kvality a propracovanosti a např. ve srovníní s bundou Angelwings i skvěle padne (na zmiňovaného konkurenta si zákaznice často stěžují, že nesedí a musí prodat dál). Nemohu nehodnotit ještě zpracovatele - jednání bylo více než vstřícné, mohla jsem si vybrat i z nabídnutých vzorku softshellu a dokonce si i zvolit jinou barevnou kombinaci, než byla v nabídce! Proto firmu ADOM musím jen a jen doporučit! A to s nimi nejsem nikterak zpřízněná ![]()