Nosící bunda CB

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10
30.10.15 23:05

Nosící bunda CB

Ahojky kde se v Českých Budejovicich da sehnat nosící softshelova bunda? Chtela bych si ji vyzkouset. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4091
30.10.15 23:24

@Kattyy14 V Lídlu když maj akce :lol:,Sportisimo, a určo Globus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
30.10.15 23:56

Ja mam na mysli nosící pri noseni deti v satku. Nevim jestli jste me pochopila. Jinak ale dekuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
30.10.15 23:58

Jee omlouvam se za smajlik jsem na mobilu a nejak mi to blbne ten tam byt nemel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
31.10.15 00:07

@Kattyy14 jako mikinu aby se tam vešlo i to mimi se šátkem??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
31.10.15 00:20

Ano presne takove siftshel bundy se prodavaji na netu ale chtela bych ji vyzkouset dam Vam sem odkaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
31.10.15 00:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
31.10.15 08:41

@Kattyy14 ahoj,zkoušela jsi ten obchod na Palečáku? baby eshop se to jmenuje, nebo tak nějak. jinak já jsem nakonec od bundy upustila a nosím s kapsou.

• Citovat
  • Upravit
10
31.10.15 17:39

A je ta kapsa tepla i na zimu? A to uz pres mimi nemusim mit nic nez jen tu kapsu? Dekuji jinak to ani nevim ze tam je ale urco se zam sbehnu kouknout :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
31.10.15 22:41

@Kattyy14 Kámoška má bundu i mikču, nosila tam mimíska..jestli chceš zeptám se ti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
31.10.15 22:47

Jojo tu bundu bych brala…pac nova je na me zas moc draha :-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
31.10.15 22:58

@Kattyy14 Angel wings ale ceny jsou tam pálka..zkus na FB třeba jí někdo prodává..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
13.12.15 23:26

Bunda ADOM

Ahoj holky, zrovna jsem pořídila nosící bundu ADOM - je to česká firma z Liberce. Sama nosím jž třetí děťátko, 2 předchozí jsem odnosila v nosící kapse a mojí membránové bundě (koupila jsem si špatnou, větší velikost a teď se mi hodila :-)… teď miminko nosím z praktických důvodů, abych měla volné ruce, když jdeme se všema ven do lesa, táhnu je do kopce na provazech atd…a myslím si o tého bundě toto: Naprosto úžasná bunda pro nosící maminky nebo tatínky! Je výborně dlouhá, velikostně sedí perfektně, lze nosit na břiše i na zádech, kapucka pro miminko je propracovaná, výborné je i možnost odepnutí kapuci dospělého (praktické při nošení na zádech). Při srovnání bund na trhu - je tato za nejlepší cenu, dle mého soudu i nejlepší kvality a propracovanosti a např. ve srovníní s bundou Angelwings i skvěle padne (na zmiňovaného konkurenta si zákaznice často stěžují, že nesedí a musí prodat dál). Nemohu nehodnotit ještě zpracovatele - jednání bylo více než vstřícné, mohla jsem si vybrat i z nabídnutých vzorku softshellu a dokonce si i zvolit jinou barevnou kombinaci, než byla v nabídce! Proto firmu ADOM musím jen a jen doporučit! A to s nimi nejsem nikterak zpřízněná :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí