Manduca - fake

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6100
16.10.15 10:41

Manduca - fake

Ahoj děvčata, chtěla bych si pořídit manducu na vyběhnutí se psem, do pekárny atd… nechci pořizovat novou, protože jsem spíš na kočárky. Tak obhlížím bazárky. Ale nevím jak poznám na použité jestli to není fake? Je něco čim může maminka po netu prokázat, že to není padělek, než jí zaplatím?

Jestli už se někdo ptal tak se omlouvám, je tu pár diskuzí o manduce, ale žádnou přímo o padělcích jsem nenašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
16.10.15 10:43

@Boudová hlavně dle ceny - i použitou neseženeš vesměs levněji, jak za 1800 kč. A chtít účtenku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
16.10.15 10:44

Manducu uz taky padelaji? Ja yslela, ze jen ergo. Hledala bych na nosenideti.cz, pripadne bych se ptala tam. U erga to slo poznat tusim podle tvaru spon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
16.10.15 10:45

Na to vyběhnutí bych si klidně koupila fake… :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.10.15 10:47
@Bibi239 píše:
Manducu uz taky padelaji? Ja yslela, ze jen ergo. Hledala bych na nosenideti.cz, pripadne bych se ptala tam. U erga to slo poznat tusim podle tvaru spon.

patří mezi nejčastější falza..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.10.15 10:47
@kve-tinka píše:
šmejd z číny, který nemá atest a nic? :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
16.10.15 10:48

Ja bych si v tvem pripade klidne poridila nejakou z Aliexpresu - je to vazne skoro jedno: vse se sije v Cine tak ci tak.

Pokud bys chtela origos, tak zadej ucet, popripade potvrzeni obj. z e-shopu, kde predesla majitelka nakoupila.

A jeste - sla bych do Erga :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
16.10.15 10:49
@martina.se píše:
@Boudová hlavně dle ceny - i použitou neseženeš vesměs levněji, jak za 1800 kč. A chtít účtenku :think:

to nemusi byt nutne pravda, ja bych se tu nasi opranou zuzlu stydela nabidnout za vic jak tisicovku a sem si 100% jista, ze je prava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
16.10.15 10:50
@Bibi239 píše:
Manducu uz taky padelaji? Ja yslela, ze jen ergo. Hledala bych na nosenideti.cz, pripadne bych se ptala tam. U erga to slo poznat tusim podle tvaru spon.

Na Ergu to poznas dle chybejicich nasivek…ja sem kupovala pred rokem, tak snad si to pamatuju presne, ale da se najit na netu navod jak to poznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
16.10.15 10:51

Tak si na vyběhnutí kup šátek. Bude levnější než original Manduca a stačil by ti ring sling, ten koupíš kolem tisícovky. Nebo kup mei tai, cena taky do tisícovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
16.10.15 10:52
@kve-tinka píše:

no přece nedam někomu 2 tisíce za použitý fake.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.10.15 10:55
@Bibi239 píše:
to nemusi byt nutne pravda, ja bych se tu nasi opranou zuzlu stydela nabidnout za vic jak tisicovku a sem si 100% jista, ze je prava
:mrgreen: no jasný, záleží na stavu ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
16.10.15 10:56
@Boudová píše:
no přece nedam někomu 2 tisíce za použitý fake.

No hlavně proč podporovat tyhle šmejdy, že jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
16.10.15 10:59
@Raduš.ka44 píše:
Tak si na vyběhnutí kup šátek. Bude levnější než original Manduca a stačil by ti ring sling, ten koupíš kolem tisícovky. Nebo kup mei tai, cena taky do tisícovky.

šátky se mi nelíbí. Navíc jsem lempl a mohla bych to blbě uvázat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68825
16.10.15 10:59

No, ono dle této teorie - mám použitý fake, tak mu zdvojnásobím cenu, protože si každý bude myslet, že za 1800 to musí být originál, ne? :) Možná bych koukala po limitkách, co já vím, tak ty se snad ještě nepadělají. Z fake bych měla strach, šidí to třeba na kvalitě přezek a tam už jde o zdraví, když ti rupne pod dítětem. Popř. atesty materiálů, kdy to dítko žužlá, bála bych se, co se z toho uvolňuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí