Manduca - fake

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
jezzz
16.10.15 12:44
@Sue.Ellen píše:
Ja bych si v tvem pripade klidne poridila nejakou z Aliexpresu - je to vazne skoro jedno: vse se sije v Cine tak ci tak.

Pokud bys chtela origos, tak zadej ucet, popripade potvrzeni obj. z e-shopu, kde predesla majitelka nakoupila.

A jeste - sla bych do Erga :)

Tak kvalita prave Manducy, byt site v Cine, bude jinde nez u padelku. Nehlede na to, ze specialni edice jsou site v Cr :)

@Boudová Chtela bych uctenku. I kdyby uz nebyla v zaruce. @Boudová

• Citovat
  • Upravit
jezzz
16.10.15 12:49

@brko Jen specialni edice se siji u nas v Cr, zbyle se siji v Cine. A i presto je to original Manduca :)

Ps: pokud to nebyl padelek samozrejme, ja pisi o originalnich kouscich :)

• Citovat
  • Upravit
jezzz
16.10.15 12:53
@Boudová píše:
Právě o tom uvažuju, ono dát 2000 za použitou a riskovat, že to neni original, nebo poškozené. Nebo 2800 za novou? Asi půjdu nakonec do nové.

Dopoeucuji novou a pak ji prodat. Sama jsem to tak udelala.

Koukej po akcich, daji se sehnat i nove levneji. Ja mam specialni edici za 2800 Kc. Ta specialni edice je sita v Cr, ma o chlup lepsi materialy a mne osobne prijdou i hezci. U mne zvitezila vyroba v Cr.

• Citovat
  • Upravit
brko
16.10.15 13:05

@jezzz aha, tak to mám pravou. Krásné zjištění po roce nošení. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
jezzz
16.10.15 13:12

@brko :hug: :mavam:

Ja jsem byla popravde docela prekvapena, ze je siji v Cine. Ale zase na druhou stranu, co se v Cine nesije :)

• Citovat
  • Upravit
6100
16.10.15 15:18

Dekuji za uvahy, za rady i nabidky. Nakonec sem objednala novou. Ty ceny tech pouzitych jsou tak vysoky ze se to nevyplati. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jezzz
16.10.15 15:37

@Boudová At dobre slouzi :)

• Citovat
  • Upravit
6100
16.10.15 15:38
@jezzz píše:
@Boudová At dobre slouzi :)

Dekuji :) doufam ze ji vyuzijem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.10.15 10:53

@Jezz
To není tak úplně pravda. V Číně se šije jen model New Style, Pure Cotton se šije v ČR. A limitky také. Jinak materiál mají limitky i Pure Cotton úplně stejný, limitka je dražší jen kvůli jinému designu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
2.3.16 22:48
@Prubni hračku píše:
Mimochodem teď je na Bazosi inzerát, že se rozprodává nějaký obchod v Ostravě a nové Manducy nabízejí za 1990 Kč.

a co si o tom myslíš? bue to origoš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.16 21:31

@zpc h Vůbec bych tomu nevěřila. Tyhle inzerát na „rozprodej obchodu“ se na Bazosi objevují už dlouho. Teď je tam dokonce nabídka za 1690 Kc a prodejce tvrdí, ze je má přímo od dodavatele. Dodavatel je v ČR jediný a velkoobchodní cena pro obchody je přes 2 tisíce Kč. Takže jak někdo bude tvrdit, že prodává novou pod 2 tisíce, je to samo o sobě podezřelé. Všechno jsou to padělky z Aliexpresu, tam ta Manduca vyjde na cca 800 Kč.

Příspěvek upraven 09.03.16 v 22:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
5.3.16 23:15

@Prubni hračku a jak se to pozná, že je padělaná? Já vůl jí koupila :-( Myslíš, že bude nějak závadná, špatně šitá atd? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
6.3.16 12:39
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.3.16 14:38

@zpc h
Ty napodobeniny jsou udělané dobře, moc to poznat nejde. V podstatě jediným vodítkem může být kvalit šití a výšivky a čátečně suchý zip na kapuce. Ty padělky mají oválek, originál u modelu New Style je také ovál, ale strany jdou většinou do špičky. Tady se mi podle fotky zdá, že je to právě ovál.
Předpokládám, že záruku k tomu žádnou nedávají co? Slušný výdělek, 1100 na jednom nosítku…
Problém může být v tom, že spony nemusí být tak kvalitní - Manduca třeba dává na spony celoživotní záruku… Dále pak látka nebude mít atest na materiál, ani barvy…doporučuji koupit ochranné slintáčky na popruhy, ty originál byt nemusejí, šíji je kvalitně maminky i třeba tady na emiminu. Deti dost casto popruhy žužlají a toho bych se u těch padělků bála. Dále pak možná budou méně polstrované (méně pohodlné) ramenní popruhy.

Příspěvek upraven 09.03.16 v 22:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.3.16 15:17

@zpc h A ještě jedna věc - nové Manducy mají návod úplně jiný - vypadá takto (obrázek). Ten, co je na fotce je starý, dával se před pár lety. Takže pokud někdo bude tvrdit, že prodává novou Manducu a u toho bude ten návod, co je v inzerátu, tak je to opět s největší pravděpodobností padělek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí