Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Já už si fakt připadám úplně natvrdlá
Pořídila jsem si zimní kapsu přes manducu a teď na to koukám a vůbec nechápu co s tím.. ![]()
K čemu jsou tam ty „uši“ a kam se motá ten strašně dlouhý popruh??? Na levé straně je takový střapeček s plastovými druky, ale nějak jsem nenašla, kam to patří zacvaknout ![]()
Doufala jsem, že tam bude aspoň nákresek co kam, ale vůbec nic tam nebylo, tak to asi všichni kromě mě vědí co s tím
a my musíme v úterý na dlouhou cestu, tak holky, prosím, poraďte… ![]()
Yriel,no to je bomba…já tu furt studuji, co si koupím na sebe k manduce a ona existuje kapsa. By mě zajímalo, jak je složité jí nandat na manducu?
Omlouvám se, že jsem Ti sem vtrhla bez reakce na Tvou otázku, ale kapsa mě opravdu nadchnula. Jen jsem toho o ní moc nenašla, tak budu nakukovat zda někdo něco napíše.
Kapsu dáš přes dítě, popruhy vedeš přes ramena, překřížíš, provlékneš těmi uchy a zavážeš. Díky těm uchům se kapsa lépe přitáhne k tělu.
Tady je návod na záda, na břicho stejně ![]()
http://www.youtube.com/watch?…
Kapsu na manducu taky máme a je to celkem jednoduché nasadit. Přesně jak píše Gladys.
Chce to trochu cviku (ale co taky ne,že
)
Existuje více nosících svršků - nosící mikiny, bundy.
Nenáročným stačí i kapsa.
Já jsem s ní odnosila celou loňskou zimu ![]()
Na druhého nošence ale už zainvestuji do bundy
donaga
já tam taky rvala ruce ![]()
Můj chlap s tím byl hned hotovej- ty popruhy zavážeš za krkem a do těch uší dej malýmu nožky- a nemusíš mít ani nosítko ![]()
Ahojky, uvažuju o pořízení této kapsy. Jenže zvažuju, jakou koupit. Poradíte? Za chvilku bude podzim zima, tak to chci řešit touhle kapsou. Jenže nevím, zda deluxe nebo celoroční, či zimní? Jaké máte zkušenosti? Dá se tahle kapsa využívat, i když dítko začne už capkat po venku?