Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Ahoj, chtěla jsem si koupit nosící mikinu nebo jarní bundu, abych nemusela malou tolik nabalovat do šátku nebo manduky…Ale upřímně jako za bundu 3000 tisíce a za mikinu 2000 tisíce
???To je moc snad pro každou maminku…nevíte prosím některá o nějakém obchodu nebo možnosti jak za to nedat půl rodičovský ![]()
Jedine prolezt bazary nebo si na nekterym i zadat inzerat ze mas zajem o koupi treba se nekomu vali nevyuzita doma…nebo kouknout treba na ebay tam mivaji ledacos za zlomek ceny co u nas…
Nosici kapsu? Ta je levnejsi a pokud umis trosku sit, zvladnes ji sama.
Na fler.cz jsem koukala, pod 2000 za mikinu se nedostanu…kapsu určitě zvládnu ale radši bych tu mikinu nebo bundu…
@Tahina Nejlevnější řešení - nosila jsem malýho v šátku zima/jaro, sebrala jsem bundu manželovi, normální sportovní, pěkně jsme se do toho vešli oba. Chlap je sice hubeňour, ale prostě je to chlap, tak je větší, takže já a mimino jsme se parádně vešly ![]()
Kupovala jsem mikinu asi za 1200 a sofshealku za 2000. Je to dost, ale z druhe ruky jsem nesehnala a vim, ze to dal prodam jen s malou ztratou.
Adelay.cz
Nebo se pridej na FB do nosicich skupin, mozna tam v bazaru najdes nosene.
Já nosím už 3. dítě ve velký pánský 4×l mikině, mám tčda už druhpu, první ze sekáče za 60kč, tahle druhá z tesca nová za 350kč, pod mikinou mám dítě i v mrazech jen v body, dupačkách, a fleecovým overálku, přes nás tu mikinu, a já na sebe ještě rozepnutou bundu.
jako ne že bych si na tu bundu nemohla naštěřit, ale než za to vyhazovat 3000, za ty prachy radši pojedu na hory, tohle poslouží stejně dobře ![]()
Taky sem si teď koupila v kikku velkou pánskou teplou mikinu ve výprodeji za 219,– a slouží krasne