Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Ahoj, prosím o radu, kde se dá koupit kvalitní ale nepředražené šátkové mei tai.. Nosítko mám liliputi ale moc mi nevyhovuje v ramenou. Na šátek si netroufám. Proto by toto byla pro mě vhodná alternativa. Ráda bych věděla, z jakého šátku a u koho ho koupit
@Anielka o té vím, ta má ale u všech uvedeno, že sije ze tkaného šátku a jako bych chtěla co nejpoddajnejsi.
@Xverunka diky tam se podívám
@jan.ny17 a za kolik šije. A z čeho? Ona ma ted totiž odstavku kvuli stěhování
@xsaleen Eli sice ted ma „pauzu“ ale pokud na to nespehas urgentne, vcera jsem s ni resila nejake veci a snazi se v ramci moznosti stihat
…Dle meho ti to usije z cehokoli. I z tveho dodaneho satku kdyz budes chtit. Na cene se s ni domluvis. Tusim, ze psala 1000-1300? Poud i satek porizuje ona. Kolik by chtela jen za usiti, kdybys dodala svuj, to netusim.
@xsaleen ono tkany satek je vlastne skoro kazdy satek. I ten z metraze
Pokud chces nosit dele, tak elsticky uz se bude u vetsi vahy asi moc "provesovat? ![]()
@jan.ny17 no právě. Potřebuji nosný ale zároveň abych v tom mohla mít i takle malé dítko. I když. Elastické jsou do 6kg a to uz malej ma. Chtěla. Bych prostě jeden na cele nošení. Nenosím totiž porad
Urcite to chce pevny, akurat vsade pisu ze magda teraz nestiha a cakacky su silene, tak by som skusila skor elisku ![]()
@xsaleen píše:
@jan.ny17 no právě. Potřebuji nosný ale zároveň abych v tom mohla mít i takle malé dítko. I když. Elastické jsou do 6kg a to uz malej ma. Chtěla. Bych prostě jeden na cele nošení. Nenosím totiž porad
Nas „maly“ ma v pul roce 8,5kg Ja si asi elasticky ani nevyzkousim
Satkovani me zacina chytat az ted
Manduca je asi nuda
Ale myslim, ze prave to meitai je super i pro male mimca tim ze si to nastavis a postahujes… No nevim, kazdopadne budu mit ted prave to satkove mei tai od Eli pujcene, az mi dojde tak muzu poreferovat
Klidne se muzete zkusit s Eli domluvit, ze by vam jej taky pujcila.
@pata308 jj taky jsem cetla, ze 2 mesice a vic…Eli toho ma taky hodne…ale zatim snad ok ![]()
@jan.ny17 ja mam domluveno zkoušení v čtvrtek. Nosítka fajn ale me to řeže do ramen a taky se mi tsk kroutí polstr. Toto mi přijde. Takove jemnějš. Satek mam pujceny ale je to medley, takze nic moc. Navic nnějak se necítím motat na sebe metry látky. Každopádě cchci zkusit oboje.
Jj o magion jsem slyšela, že nestíhá. Netušíte nekdo jak to je, jestli chtějí obě platbu predem? A co je lepší, sehnat si šátek a nechat presit a nebo koupit rovnou?