Nosítko bez novorozenecké vložky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
342
11.5.16 12:38

Nosítko bez novorozenecké vložky

Holky koupila jsem si nosítko od 3,6kg do 18,2kg. Nevěděla jsem že tam není novorozenecká vložka a že je asi potřeba. Vadí když mu na tu chvilku podložím hlavičku plenou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
11.5.16 12:41

@donutka co je to za značku? Novo vložku seženeš na netu, pokud je to fakt malé mimčo, tak bych se po ní poohlédla. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
11.5.16 12:49

http://www.moje-miminko.cz/…kg-8364.html

Mimčo má 5.týdnů a váží 4100g. Nosítko mám jen do obchodu zatím a k doktorce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.5.16 12:58

@donutka :think: myslím, že tedy ba ta plena mohla stačit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101532
11.5.16 13:01

@donutka No, ona ta novorozenecká vložka ale nebývá kvůli hlavičce, ale kvůli to, e malé mimčo nedokáže dostatečně roztáhnout nožičky v celé šířce nosítka… ale tvoje vypadá podleváhy celkem velké, tak by to dát mohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
11.5.16 13:01

No, na novorozence bych si asi spíš pořídila nějaké šátkové nosítko, hlavně aby bylo dobře usazené, zkuz na FB skupinu nosíme děti, tam máš super ukázano jak by tam mělo mimčo být usazené aby mu to neškodilo, případně ti tam poradí u fota zda je to ok, je tam i bazárek, takže máš šanci koupit tyhle věci levněji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
11.5.16 13:13

Aha takže nožičky mu mám vyhátnout? On je totiž má nejradši pod sebou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
11.5.16 13:21
@donutka píše:
Aha takže nožičky mu mám vyhátnout? On je totiž má nejradši pod sebou :think:

Pokud má radši nohy na žabičku, tak to tak nech, ale osobně se taky přimlouvám za šátkové nosítko nebo šátek, a rozhodně za tu fb skupinu Nosíme děti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
11.5.16 13:25

Šátek si chci pořídit, ale mám z toho strach že to špatně uvážu nebo nevím..i ted v tom nosítku když je tak se v tom necítím aby mi náhodou nevypadl nebo nevím…musím si zvyknout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.5.16 13:58
@donutka píše: Šátek si chci pořídit, ale mám z toho strach že to špatně uvážu nebo nevím..i ted v tom nosítku když je tak se v tom necítím aby mi náhodou nevypadl nebo nevím…musím si zvyknout

neboj, ze šátku Ti mimčo fakt nevypadne, navázání je o cviku :hug: Jinak pokud má rád nožky pod sebe, dávej ho zatím takto..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
11.5.16 14:25

Nositko je sice pohodlnější, ale ani s plenkou tam dítě nebude úplně usazené a nebude ho dobře drzet.

Šátek je v pohodě, napotreti už uvazes bez problémů a dítě je v něm pěkně schovane a da se mu podeprit hlava. Nejlíp se váže elasticky, dá se koupit za pár stovek a za několik měsíců se nezničí, takže se dá zase prodat.

Zvladnul to i manžel, i když napoprvé vypadat že ho někdo spoutal :lol:. A malý v šátku spal rád a dlouho takže táta mohl být venku i čtyři hodiny, o malém ani nevěděl a ještě měl doma splněno že byl na prochazce se synem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.5.16 14:28
@CokeLady píše:
@martina.se BTW už mám doma obláček a jsem moc spokojená, díky :palec:

jé, tak to je super :palec: ať jsi spokojená i nadále :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
11.5.16 14:30

Takové malinké miminko v nosítku? Já teda byla upozorňovaná na to, jak se mají nosit miminka co ještě nedrží dobře hlavičku, tzn v takovém tom klubíčku a to snad ani v nosítku nejde ne? Kilama bych se neřídila, spíš tou hlavičkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
11.5.16 16:03
@CokeLady píše:
@Halibar

Úvaz, jak ty říkáš v klubíčku, asi myslíš v kolibce?

Se nedoporučuje kvůli zmáčknutí dítěte a špatnému přístupu vzduchu.

Od narození je doporučována vertikální pozice, tedy jako v nosítku:

Kolibka je dobrá, ale je těžké ji dobře uvázat a správně do ní dítě dát. Ve spravne poloze může dítě dobře dýchat. S křížem je to snadnější, takže pro začátečníky je určitě vhodnější.

Příspěvek upraven 11.05.16 v 16:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
11.5.16 16:03

@CokeLady tak to jsem nevěděla 8o no jak má tu podporu za hlavou, kolínka nad zadečkem, tak super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí