Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
V tomto věku už jsem si pořídila pevný šátek, jen jsem netrefila délku, byl na mě tehdy krátký, takže zvážit délku, jinak vydrží opravdu dlouho, unese i těžší děti ![]()
Když mně přijde, že to vázání je hrozně složité??? A když jsem sama doma, jestli to zvládnu uvázat, dát tam mimčo, nemám s tím zkušenost :/
@Mitenka33 já jsem taky neměla, ale je spousta podrobných návodů na netu, je pravda, že je to složitější než nosítko, ale zase ho složíš a je to, malej nechtěl být v kočárku, takže jak se vzbudil musel okamžitě ven, jinak bylo strašnýho řevu, pod kočárem nákup, a kdyby tam bylo ještě nosítko tak nevím, i tak jsem s sebou měla spoustu věcí, naložený těžký kočár a v rychlosti na sebe navázat šátek, no kolikrát jsem se zapotila a lidi na mě hleděli jak na blázna, já ho volila hlavně proto, že malý musel mít výhled ven, ale na zádech u mě to nesnesl, takže jedině zády k mému břichu, což u nosítek nejde, ale ne každé dítě je takový tyranosaurus a každému vyhovuje něco jiného ![]()
Nosítko lodger přes rameno mám, syn v něm byl jako malý moc rád a dalo se také využít jako fusak do vajíčika. koupila jsem ho v bazaru za cca 500,–-, nový bych asi nekupovala, unosil ho max 3 měsíce.