Nosítko lodger

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13114
2.9.09 08:39

Nosítko lodger

Chtěla bych se zzeptat, jestli má některá z vás nosítko lodger. Mělo by to potom sloužit jako fusak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16365
2.9.09 09:23

http://www.malvik.cz/…leece-Cotton

tohle?

do 8kg jako nosítko
zároveň fusak do autosedačky 0+ (tedy do 1 roka cca)

nevlastním na mě dost zvláštní kombinace tedy :roll:
asi praktické když třeba spící mimi vyndáte z autosedačky možná bez vzbuzení, ale nepřijde mi že je moc bezpečný jak je to mimi připooutaný přes to (správně má mít co nejméně svršků…)
a upřímně pokud se nese mimi v autosedačce tak co ty cancoury od toho.
Pardon jen můj názor… …třeba někdo napíše jak je to skvělý :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
2.9.09 12:35

Ano, to je ono. Já to chci spíš jako nosítko než jako fusak. Potřebuju mít doma volné ruce a naše malá se ráda chová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
2.9.09 15:52

aha :wink:

no naše dítko byl taky nošenec, ale s tímhle by mi upadla záda už tak kolem 3 měsíce, a hlavně jeho by to neuspokojilo on měl rád pevné objetí, takže šátek byl pro nás značka ideál.
Kámoška měla ale něco podobného a byla moc spokojená, akorát na ty záda si trošku stěžovala, protože ten její byl ještě větší macek než náš a na tom jednom rameni to prostě není ideální, ale ty máš holčičku a zatím maličkou tak třeba to ještě využijete ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
2.9.09 16:12

Počkám ještě pár dní a pokud se nikdo neozve, tak to asi objednám. Kdybych neměla ještě jedno dítko, tak to asi neřeším, ale potřebuju volné ruce :) O šátku jsem taky přemýšlela, ale nechce se mi studovat uvazování. Ono ty záda bolí, ikdyž ji nosím jen na rukách. Ona chce hlavně nosit, když jí něco zlobí, tak doufám, že po 3.měsíci už nošení nebude třeba :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
2.9.09 17:16

už jsme trochu off topic
ale s šátkem mě záda nebolí ani když ho nosím teď (14m, 11kg) pokud to není nepřiměřeně dlouho.
Záda nebolí protože se zátěž rozloží na obě ramena a navíc máš dítko hodně blízko u sebe takže se ti nemění těžiště…
já jsem taky antitalent na úvazy, ale v podstatě postačí jeden a ten vypiluješ během chvilky, ale tím tě rozhodně nijak na šátek nelámu.
Pokud se rozhodneš koupit tak pak určitě napiš jak jste spokojení :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12196
2.10.09 21:12

Derido-taky jsem si jej koupila-ovšem nepodařilo se mi prcka do toho správně umístit-resp. hlavičku- malej plakal-takže jsme nenosili.
Takže to mám na zimu do autosedačky a teď to používám v kočárku.

Zajímalo by mě-jestli se ti v tom podařilo nosit dítě bez křiku. Jestli jsem teda negramotná.

Tak nějak jsem si oblíbila šátek- tento týden jsme byli v restauraci-já jsem měla šátek pořád na sobě navázaný-mimčo jsem vyndala a pak zase při odchodu vsunula do připraveného šátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
25.10.09 17:34

Takže u nás toto nosítko leží ve skříni, malá řvala jak pavián. Ke všemu má reflux, takže ji musíme nosit zpříma a né v klubíčku :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12196
4.11.09 17:46

DERido-u nás neleží ve skříni,ale v autosedačce-a jezdím s tím na nákupy a k dr. Nemusím mít deku. :wink: Časem to prodám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lusyl
19.1.10 14:24

tak to si radeji poridte vazaci satek… mam vyzkousen babyvak a jedna ruka je volna… ale v satku je miminko fixovano a tudis jsou obe ruce volne… da se vazat i vetsi mimi na zada.

• Citovat
  • Upravit
598
20.1.10 00:06

:-) neznám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka R. (medvěd)
25.7.13 08:16

Lodger shelter

Nosítko Lodger máme - docela mě zklamalo. Nikdy se mi nepodařilo najít v něm pro mrně správnou polohu - a to v jeho různém věku. Ale možná je to mými fyzickými parametry - zatímco u mě prakticky každý pokus prořval, u mého muže si v Lodgeru spokojeně broukal nebo spal.

• Citovat
  • Upravit
45
28.3.14 09:22

Chtěla bych obnovit tuto diskuzi a zeptat se opět na nosítko lodger? Naše malá je hodně mazlivá a pořád se chce nosit, tak přemýšlím co pořídit, za 14 dní ji budou 4 měsíce, moc se mi líbí tohle nosítko, ale nevím??? Pak jsme našla ještě velice sympatické nosítko: http://www.nejbaby.cz/…ovy/d-86070/
Ale to mi přijde ne moc bezpečné, holky poraďte prosím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
28.3.14 09:23

V tomto věku bych pořídila ergonomické nosítko. Na tohle už bude velká a ani nemáš pořádně volné ruce..
Takže koukni na Manducu, Beco, můj favorit je Kibi www.nosenideti.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
28.3.14 09:36

@Mitenka33 souhlasím, taky bych už šla do ergonomického nosítka. Obzvlášť jestli chce dítě nosit často, tak to chce váhu rozložit na tělo rovnoměrně. Vak ti zatíží jen jednu stranu, což sice nevadí u malých dětí na občasné poponášení, ale při častém nošení by to pěkně odrovnalo záda. A ergonomické nosítko využiješ pěkně dlouho, zrovna včera jsme se se známou bavily, že měla jako pojistku pro svého čtyřleťáka v Tatrách Manducu a zatraceně se hodila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí