Nosítko pro děti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9.10.17 13:51

nosítko pro děti

Dobrý den, chci Vás poprosit o radu. Nemám bohužel čas zajet do specializovaného obchodu a správné nosítko vybrat (vyzkoušet), tak mne napadlo, to provést takto. Potřebuji pro svoji dceru, 60 cm a 7 kg, nějaké nosítko. Já měřím, pouhých 150 cm a vážím 54 kg. Jsou tu nějaké maminky, podobného vzrůstu, které používají nosítka? Jakou značku by jste mi doporučily? Moc děkuji za rady. Eliška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9793
9.10.17 13:58

Některá mateřská centra nabízejí nosítka a šátky k vyzkoušení. Taky některé eshopy nabízejí půjčení třeba na týden/10 dní na vyzkoušení. A na facebooku existují nosící skupiny - např. velká skupina „Nosíme děti“ nebo pak lokální skupiny - tam je taky možné se s někým domluvit a vyzkoušet.

Jinač já mám o 8 cm víc a nosím v Kibi, to je vhodné na různé typy postav, ale je až pro děti, které drží hlavičku - tedy od cca 4-5 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
9.10.17 14:10

@eliskajirku měla jsem Beco Soleil a byla jsem spokojená.. Mám případně i na prodej.. Mne byla většina nositek prostě velká.. V době nákupu 47kg,164cm..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
9.10.17 14:26

Poridte si KiBi. Je to ceske ergonomicke nositko vyrabene pro deti od 4m po 3 roky. Syna od narozeni nosim v satku, ale jsou chvile kdy je nositko praktictejsi. Nejdrive jsme meli manducu, ale jiz v roce nesplnovala ergo noseni (latka od kolinka ke kolinku). KiaBi je variabilni pro kazdou postavu i stari ditete. Pro zacatecnika je trochu slozitejsi nastaveni, ale i to je v navodu podrobne popsano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
9.10.17 14:32

Máme KiBi a nemůžu si vynachválit. Je dobré si ji třeba jen zapůjčit na týden a uvidíte, jestli se v něm bude dcerce líbit. Já jsem si ji půjčila a následně za týden koupila. Nyní používáme skoro denně. Nosím já (160 cm) i můj muž (180 cm).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.17 00:47

Tak moc dekuji za rady. Zapujcila jsem si na 14 dni Kibi a uvidíme:-)
@Kattii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko