Nosítko pro mimčo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
993
17.4.15 12:28

Nosítko pro mimčo

Doporučte mi prosím nějaké nositko pro nyní 2 měsíční mimi. Jde mi spíše o občasné nošení, když už se jí v kočárku nelíbí. A taky budu potřebovat nějaké nositko v červenci na dovolenou, to budou malé 4 měsíce pryč. Každopádně bych chtěla, aby vydrželo déle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lizzi
17.4.15 12:32

Za me Bondolino :palec: i kdyz ti asi vsichni doporuci Manducu nebo Ergo nebo Kibi, ale ja tyhle nositka nemam rada, nesedi mi ty batohove popruhy a prezky. Bondolino je na zavazovani a sedi kazde postave :-)

• Citovat
  • Upravit
2242
17.4.15 12:36

@mína77 Ideální je asi šátek, ale já se s ním nikdy 100% nesžila (neumím si slušně uvázat ani šálu), takže jsem byla moc spokojená s Ergem, před tím jsem měla půjčenou Manducu. Rychlé nasazení, snadná manipulace, pohodlné. Jen na tak malého prcka to chce asi ještě nějakou vložku? Nevím, já nosila až kolem toho 4. měsíce, na miminko byly pokusy o šátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
993
17.4.15 12:36

Já se teda v nosítkách absolutně nevyznám, nemám tušení co se dá nebo nedá koupit, názvy mi nic neříkají, ale četla jsem tady nějakou diskuzi a hodně holek tam psalo, ze manduca jim vůbec nevyhovovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25080
17.4.15 12:39

Já mám Manducu a jiné jsem neměla a už pořizovat nebudu, ale mě taky nesedí 100%. Musím ji dávat křížem a stejně mě pak bolí šíje. Ale mám asi celkově blbý držení těla. Šátek je fajn, ale není univerzální a na občasné nošení bude nosítko lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2363
17.4.15 12:41

@mína77 já mám Kibi a vydrží opravdu dlouho, ale je až od 4 měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.4.15 12:48

Mám noigu(z maggion.cz) a za me spokojenost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81476
17.4.15 13:10

Pro pidimimino mi přijde lepší šátek. Jinak bych šla do Kibi, ale to až fakt tak od 4m. Menší je manduca.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
17.4.15 13:13

@mína77 ja nosim v Bondolinu od mesice a cajk. nosim cely den, syn jinde nemuze usnout

• Citovat
  • Upravit
lucenka
17.4.15 13:22

Malý mimčo jsem nosila v šátku, od zhruba těch 4 měsíců v manduce a nakonec jsme se na chvíli v roce a půl vrátila k šátku :D

• Citovat
  • Upravit
14091
17.4.15 13:27

Mám Beco, má novorozeneckou vložku, ale nosila jsem tam určitě až cca od těch 4m. Mimiňáky jsem nosila spíš v šátku (naučila jsem se pořádně akorát kříž s kapsou, tak v tom).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
17.4.15 13:27

Mame ergo a nosim v to jak mimi tak 2 letou. Vzdycky toho, koho potrebuji :*
Je do 20kg

Příspěvek upraven 17.04.15 v 14:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
17.4.15 13:37

Především bych napsala, aby jsi vybírala z kategorie ergonomická nosítka. Rozhodně ne všelijaké klokanky třeba od chicca apod., protože to není nosítko ale visítko. Za sebe doporučím taky Manducu, má nosnost 20kg, nosili jsme v ní malou pomalu do 2 let, pak už jí to bylo malé. Případně šátek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
17.4.15 13:42

Na takhle malé miminko doporučuju šátek a nebát se vázání :kytka: jinak máme Kibi (ale to je až od 4měs tuším) a stále v něm občas nosím ikdyž jsou dceři 2roky :) Ale zdůrazňuju, že šátek je prostě šátek. Miminko je v něm pohodlně, v teplíčku, i na to nošení pro maminku je to příjemné a dají se vybrat tak přenádherné šátky až oči přechází :kytka:
podívej :) http://slingofest.com/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
993
17.4.15 13:59

Já se toho šátku dost bojím. Že to nebudu umět uvazat a ani jak do něho do mimi usadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí