Nova 101, RD Rýmařov

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
32
8.1.16 15:04

Nova 101, RD Rýmařov

Ahoj, prosím bydlíte někdo, nebo řešíte teď stavbu domu Nova 101 od RD Rýmařov?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4047
8.1.16 16:44

No jo, my v něm už pár let bydlíme :lol: A jsme spokojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
8.1.16 16:51

Soused dostavil v létě a je spokojený. Mně to kazí výhled :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
11.1.16 08:58

Tak to je príma..taky jsme si ho objednali a teď řešime všechny ty kupy papírů kolem. Demi jak jste prosím řešili základovou desku? Svépomocí, nebo jste zadali Rýmařovu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
11.1.16 09:18
@RendaP píše:
Tak to je príma..taky jsme si ho objednali a teď řešime všechny ty kupy papírů kolem. Demi jak jste prosím řešili základovou desku? Svépomocí, nebo jste zadali Rýmařovu?

Ahoj, ano, svépomocí. Desku nám udělala místní stavební firma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
11.1.16 10:34
@Demi píše:
Ahoj, ano, svépomocí. Desku nám udělala místní stavební firma.

tak super..potřebuji se zeptat hlavně na kolik Vás vyšla a jestli to bylo bez problémů? Někde na nějakých diskuzích jsem četla, že pak třeba dochází k nečekaným nárůstům investic o 70000 oproti plánu, že se musí deska zvedat kvůli vodě atd…
Strašně se těším, bude to můj splněný sen! Ale jak tomu stavění nerozumim a potřebuju se nějak vejít do rozpočku, jsem z toho nějak nervózní:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
11.1.16 10:51

@RendaP Jejda, já myslím, že ta cena byla okolo 500 tis Kč, ale přesně nevím. Musela bych se zeptat manžela, jestli potřebuješ konkrétní cenu. Nárůst investic nebyl žádný, s touto cenou jsme počítali, protože nám ji sdělila stav. firma po té, co si náš pozemek prohlédla a vyměřila si plochu.
Také jsem se moc těšila, bydleli jsme za pár za pár měsíců - musel se udělat ještě pozemek okolo, dlažba, stavební úpravy okolo, plot a td.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
11.1.16 10:56

@Demi moc děkuji! To my už to řešíme od října a pořád nemáme dodělaný ani projekt. RDR to na můj vkus děsně všechno trvá. Já na všechno odpovídám hned, platím hned, atd..ale oni toho asi mají moc a tak to všechno dost zdržujou. Když jsem tam byla v říjnu na shůzce, říkali, že budeme stavět nějak v létě, cca do 9 měcíců, a teď mi řekli, že stavět se bude až v říjnu..to mě trochu zklamalo, těšila jsem se na to léto..no uvidíme, jak se mi povede vyběhat stavebko, základovku atd, až budu mít od nich konečně ten projekt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
11.1.16 11:06

Ahoj, my měli typizaci interiéru i exteriéru domu hotovou na jedné schůzce v říjnu 2010 a v prosinci 2010 se začalo se stavbou. Měli jsme možnost si i vybrat tvar oken, tak jsme si u horních pokojů okna nechali na boční zdi rozšířit o dvojnásobek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
11.1.16 12:46

Páni, tak to byla hodně velká rychlovka…to teď u nich už asi nehrozí:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
11.1.16 16:23

@RendaP Tak dej pak vědět, jak to pokračuje. Oni těch zakázek měli hodně už v době, kdy nám stavěli, ale pak to vyrostlo ještě víc. Tenhle typ domu je oblíbený. My jsme si k němu dostavěli i zimní zahradu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
12.1.16 09:09

@Demi je tak tu bych taky chtěla! Ale teď hlavně mít ten barák..:-)) Moc děkuju za konzultaci:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
5.3.18 16:00

Taky se mi líbí NOVA 101 :) koukám, že někteří z vás už ho mají 2-4 roky (viz příspěvky výše)… nějaký update vašich zkušeností? Děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
13.3.18 10:59

@honzek86 Spokojenost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
13.3.18 11:26

A není to malé? Chystáme se na nějaký vzorový dům, ale zatím jsme se k tomu nedostali. Ta plocha je tak na hranici domů 4kk a 5kk. Mám strach, aby to nebylo na úkor velikosti např. koupelny, kuchyně apod. Žádné omezení životního prostoru se nekonalo, jo? :) (PS: Jsme 4-členná rodina a expanze se nechystá)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí