Nová HA s přírodním estrogenem

9
6.8.14 21:39

Nová HA s přírodním estrogenem

Ahoj holky, netusite o co jde? Nasla jsem na netu clanek ze na trhu je nova HA s prirodnim estrogenem a mela by byt mnohem lip snasena a nehrozi u ni tolik nezadoucich ucinku jako u te klasicke kde je synteticky vyrobeny estrogen - tzv. ethinylestradiol.
Tady je jeji popis:
26 / 2

• V měsíčním balení je 26 aktivních tablet (s obsahem hormonů) a poslední 2 ks v posloupnosti jsou „placebo“ (bez hormonů)
  • Z 26 aktivních tablet obsahuje 22 estrogen i gestagen (od 3. po 24. den) a 4 ks jen estrogen samotný (dny 1.-2. A 25.-26.)
  • Jde o novou kombinovanou antikoncepci s obsahem přirozeného estrogenu a gestagenu v tabletě
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4497
6.8.14 22:09

To je fakt zajímavé. Kde jsi to našla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.14 22:26

To nevypada zle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
6.8.14 22:29

Já osobně si myslím, že zas až tak markantní rozdíl mezi běžnou antikoncepcí a totuo „přírodní“ nebude. Jednak se pořád jedná o umělé dodávání hormonů, které tělo v určité části cyklu neprodukuje (nebo v menší míře)… takže se vlastně pořád šaší se stejnými hormony. Pak jsou tam nějaké chemické otazníky, které mi přijdou nejasné a nikde jsem nenašla, jak to má firma pořešené (asi mít musí, žejo). Nicméně si myslím, že se jedná hlavně o marketingový tah, který naláká ženy se zdravým životním stylem na „zdravou“ antikoncepci. Myslím si, že otrávit by vás to nemělo, ale opravdu bych od toho nic kromě vyšší ceny neočekávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí