Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
jsme momentálně ve fázi řešení nové kuchyně do našeho domečku. Nechali jsme si ji nacenit v Möbelixu. Kuchyne je v černém matu s oblozením a deskou ze svetleho dubu. Mame dve linky naproti sobe. Jednu cca 3,5m a druhou 2,5m. Cenu nám nacenili cca na 220 tis. bez spotrebicu, pouze se drezem. Zajimalo by me kolik vás stála kuchyně a kde jste si ji nechali udělat?🙏🏻 😌
Na podzim nová kuchyň v domečku. 320tis i se spotřebiči. Rohová 2×2,5m a k tomu ostrůvek 1,8m. Jedno rodinné truhlářství u nás ve městě.
@Pivoňka160 zkus obeslat ruzna truhlářství, udelaji ti vizualizaci a naceni ti ji. Jinak ale ta cena bude docela obvykla, jen od truhlarstvi budes kit o dost vyssi kvalitu a vse na miru, do Moebelixu bych nesla. Mame kuchyni uz z roku 24, stejny design jako chces ty a ta cena bez spotrebicu taky byla pres 200. Na fb doporucuji skupinu Kuchyne - inspirace…. Sezenes tam i kontakty ve vasem kraji, muzes tam dat poptavku
V roce 2022 Gorenje. 9 metrů částečně se spotřebiči 330 tis.
Já bych do Moebelixu nešla ani náhodou, tam ta kvalita není valná. Nemáte v okolí šikovného truhláře? Zkuste ještě faktpohledat jinde.
Taky jedině truhláře. Najdi ve svém okolí, kdo má dobré recenze, je spolehlivý. Rozhoď sítě. Cenově truhlář vyjde stejně nebo o chlup víc, než tyhle kuchyně v marketu. Ale kvalita bude jiná.
Do tmavého matu nechoď, kamarádka jí má a je z toho nešťastná, je na ní vidět každý obtisk prstu a pokud máš děti bude to nekonečný boj. Jinak rohová kuchyň nás vyšla kolem 300 tis. všetně spotřebičů u truhláře.
Budeme mit ted novou kuchyn od truhlare, rohova, zapustene spotrebice, dotazena az ke stropu, nektere veci jsme volili ve vyssi kvalite nez zaklad, napr. prac. deska z kompaktu a ne obycejneho laminatu, vychazi to cca 330 tis. bez spotrebicu. Byla jsem jeste v gorenje a yes interieru a vychazelo to podobne - zalezelo, jake materialy jsem vybrala.
@coffewomen píše: Více
Mame taky tmavou matnou kuchyn, ale je to imitace bridlice, tedy povrch je 3D presne jako bridlice. Na udrzbu uplne super. Do klasickeho hladkeho matu bych taky radeji nesla
Děkuji všem za reakci
. @Janee19 @coffewomen My jsme si vybrali dvirka s osetrenim proti otisku prstů. Zkouseli jsme si i konkretni provedeni na prodejně a světe div se, opravdu jsme mohli ťapat, jak jsme chteli a nebylo nic videt.
Já jsem vždycky toužila po kuchyni s ostrůvkem a konečně jdeme vybavovat a moc se mi líbí jedna z Nábytku Natali
máte od nich někdo?
@Erikka78
Z Nábytku Natali jsme si nechali udělat kuchyňskou linku loni a jsem hodně spokojení
skvělá kvalita, super domluva i rychlost provedení. Určitě bych od nich nechávala dělat zase kdybych to někdy zase řešili.