Nová kuchyně v roce 2025 - cena, studio?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
25.1.26 07:30

Nová kuchyně v roce 2025 - cena, studio

Ahoj,
jsme momentálně ve fázi řešení nové kuchyně do našeho domečku. Nechali jsme si ji nacenit v Möbelixu. Kuchyne je v černém matu s oblozením a deskou ze svetleho dubu. Mame dve linky naproti sobe. Jednu cca 3,5m a druhou 2,5m. Cenu nám nacenili cca na 220 tis. bez spotrebicu, pouze se drezem. Zajimalo by me kolik vás stála kuchyně a kde jste si ji nechali udělat?🙏🏻 😌

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
25.1.26 07:49

Na podzim nová kuchyň v domečku. 320tis i se spotřebiči. Rohová 2×2,5m a k tomu ostrůvek 1,8m. Jedno rodinné truhlářství u nás ve městě.

• Citovat
  • Upravit
2819
25.1.26 08:33

@Pivoňka160 zkus obeslat ruzna truhlářství, udelaji ti vizualizaci a naceni ti ji. Jinak ale ta cena bude docela obvykla, jen od truhlarstvi budes kit o dost vyssi kvalitu a vse na miru, do Moebelixu bych nesla. Mame kuchyni uz z roku 24, stejny design jako chces ty a ta cena bez spotrebicu taky byla pres 200. Na fb doporucuji skupinu Kuchyne - inspirace…. Sezenes tam i kontakty ve vasem kraji, muzes tam dat poptavku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5935
25.1.26 08:40

V roce 2022 Gorenje. 9 metrů částečně se spotřebiči 330 tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8407
25.1.26 08:51

Já bych do Moebelixu nešla ani náhodou, tam ta kvalita není valná. Nemáte v okolí šikovného truhláře? Zkuste ještě faktpohledat jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8908
25.1.26 08:53

Taky jedině truhláře. Najdi ve svém okolí, kdo má dobré recenze, je spolehlivý. Rozhoď sítě. Cenově truhlář vyjde stejně nebo o chlup víc, než tyhle kuchyně v marketu. Ale kvalita bude jiná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
25.1.26 09:32

Do tmavého matu nechoď, kamarádka jí má a je z toho nešťastná, je na ní vidět každý obtisk prstu a pokud máš děti bude to nekonečný boj. Jinak rohová kuchyň nás vyšla kolem 300 tis. všetně spotřebičů u truhláře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
25.1.26 11:20

Budeme mit ted novou kuchyn od truhlare, rohova, zapustene spotrebice, dotazena az ke stropu, nektere veci jsme volili ve vyssi kvalite nez zaklad, napr. prac. deska z kompaktu a ne obycejneho laminatu, vychazi to cca 330 tis. bez spotrebicu. Byla jsem jeste v gorenje a yes interieru a vychazelo to podobne - zalezelo, jake materialy jsem vybrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2819
25.1.26 14:54
@coffewomen píše: Více

Mame taky tmavou matnou kuchyn, ale je to imitace bridlice, tedy povrch je 3D presne jako bridlice. Na udrzbu uplne super. Do klasickeho hladkeho matu bych taky radeji nesla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.1.26 15:46

Děkuji všem za reakci :). @Janee19 @coffewomen My jsme si vybrali dvirka s osetrenim proti otisku prstů. Zkouseli jsme si i konkretni provedeni na prodejně a světe div se, opravdu jsme mohli ťapat, jak jsme chteli a nebylo nic videt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
25.1.26 17:18

Já jsem vždycky toužila po kuchyni s ostrůvkem a konečně jdeme vybavovat a moc se mi líbí jedna z Nábytku Natali :srdce: máte od nich někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
10.2.26 15:33

@Erikka78
Z Nábytku Natali jsme si nechali udělat kuchyňskou linku loni a jsem hodně spokojení ;) skvělá kvalita, super domluva i rychlost provedení. Určitě bych od nich nechávala dělat zase kdybych to někdy zase řešili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný