Nová práce. Nezapadla jsem.
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
U nas v praci chodi 2 chlapi na obed v konkretni cas a vzdy se prida jedna kolegyne (dost mrzka, nonstop). V zivote nikdy ji nerekli ze jdou, presto to berou jako samozrejmost vsichni tri.
Nicmene semtam jsem mela v nove praci podobny pocit neoblibenosti, VZDY to bylo mym vnitrnim nastavenim(PMS), vzala jsem si den volna a sla to rozchodit do prirody a bylo zas dobre
mozna to mas podobne. Plus zima, tma atd. Bude lip
jinak za mnou v praci nikdo na pokec nechodi a dikybohu. Nemam to rada ![]()
- Citovat
- Upravit
Hele to není měřítko, že kdo má kolem sebe plno kamarádů, tak je oblíbenější, lepší, atraktivnější. Někdo těch lidí má jen pár v práci, na koníčku, v rodině a prostě si s nimi musí vystačit. Máš lidi, co se s každým bratříčkují, mají kolem sebe kupu lidí, pořád jim někdo volá, a když se zamyslíš nad tím, jací opravdu jsou, třeba bys s nimi ani neměnila. Já si taky obtížně v práci vybudovala nějakou pozici, jako nová jsem s holkama nedrbala, nechodila kouřit, hleděla jsem si práce, kolikrát dělala i za ně a co myslíš. Pak jsem se doslechla, že jsem nafoukaná. Musím říct, nejdřív mě to mrzelo. A pak jsem si řekla, že je mi jedno, co si zrovna takoví lidi o mě myslí. Že mi to je ukradený. A na konci kariéry se mi stalo, že jedna taková nová mladá sebevědomá mě občas podkopávala a měla tendence mě komandovat a usměrňovat. I přesto, že jsem ji kolikrát podala pomocnou ruku. Satisfakcí mi může být, že s ní nikdo nevychází. Ona si ten nos někde natluče i bez toho, abych ses ní dohadovala. Udělám si svoje, za to si ručím a hotovo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to mi prijde jako slusnost, nevidim, co je na tom vterkoidniho.