Nová práce. Nezapadla jsem.

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
17.1.23 18:31

Nová práce. Nezapadla jsem.

Ahoj, dneska mám nějakou depku. Mám toho plno po pracovní stránce, kde se ještě stále zaručuji. Došlo ke konfliktu s někým… A celkově se vše nakupilo a ráda bych věděla jak situaci vidíte vy?

Jde o to, že jsem asi nezapadla do kolektivu. Je tam několik skupinek, které spolu chodí na oběd a to na základě oddělení: personalisti většinou spolu, finanční taky Apod pak jsou, ale i promíchané skupinky.

No, a jde o mě. Prakticky se tam bavím jen s jedním člověkem, který se odpojil od svých kolegů z kanclu, bezpečaku,. A s ním chodím na obědy, ale dříve jsem chodila i s jinýma… A o ně jde: když si k nim sednu ( jsou to chlapi ), tak nic nenamítají, i se vcelku baví. Ale když jsem u sebe v kanceláři, kde mám zázemí, ale nepracuji a oni tam mají totéž, ale i pracují (někteří), tak prostě… Baví se, když za nimi přijdu, to hned kafíčko nabízí, případně něco na zub. Baví se, vcelku se i zasmějeme. Ale nepřijdou sami za mnou… Nevím, přijdu si dneska jak vterka. Jsem tam prakticky přes čtvrt roku…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
17.1.23 18:33

Řešíš voloviny, prostě pracují a nemají potřeby za tebou chodit žvanit. Zejména když tě neznají.

Věnuj se své práci, buď přátelská a kolegiální a nevymejšlej si problémy tam kde nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.23 18:37

@Ou mluvím o volném čase

• Citovat
  • Upravit
8302
17.1.23 18:38

Úplně normální kolektiv, co popisuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
17.1.23 18:40
@Anonymní píše:
@Ou mluvím o volném čase

Tak přijdeš ty, no a? Tak je to logický, než aby oni chodili za tebou, že přijdeš ty za nima. Navíc se s tebou pak baví. No problem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2379

Co já bych za to dala, kdyby za mnou nikdo nechodil na pokec a nerušil mne svým ostrovtipem! :D

Je to o povaze, já taky za nikým nechodím a nic proti nim nemám. :nevim: Kdyby mi vadili, tak bych jim to řekla. Takže u tebe nevidím problém. Možná zkus kámošit i s holkama, ty bývají kontaktnější. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992

Hele, záleží co umíš, kde bydlíš a jaké máš možnosti a povinnosti, ale v práci trávíme tolik času, že dělat někde, kde se necítím dobře dlouhodobě stejně nejde. Ale nikdo ti nezaručí, že to jinde nebude horší, 3 měsíce nic moc není, pokud je skupina větší, znáš všechny a dohromady nikoho. Dala bych tomu čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16970
17.1.23 18:42

Mám to podobně.. Jo, někdy mi to chybí, na druhou stranu - dokud mě respektují pracovně, je mi to jedno :-) Jsem tam 3 roky, víceméně na HO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.23 18:55

Jenomže, já si už přijdu jak Mimoň, vtirajici se, když třeba už jsou na obědě ti chlapi a já přijdu se slovy; můžu k vám? Nebo tam sedím a čekám, zda si přisednou.

• Citovat
  • Upravit
4140
17.1.23 18:58

To jsou problémy jak na střední škole… Kdo s kym chodí nebo nechodí na oběd :mrgreen: Prosimtě dělej svoji práci a na ostatní buď milá. Nechápu, proč se v tom tak šťouraš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11091
17.1.23 19:03
@Anonymní píše:
Jenomže, já si už přijdu jak Mimoň, vtirajici se, když třeba už jsou na obědě ti chlapi a já přijdu se slovy; můžu k vám? Nebo tam sedím a čekám, zda si přisednou.

Ale to je tvůj pocit, oni nic takového pravděpodobně vůbec nevnímají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2169
17.1.23 19:07

Jsem ráda, že mám tolik práce, že nemusím řešit tyhle věci.
Jít za někým a řešit nepracovní věci je ztráta času, chození na oběd zabere taky dost času, takže si ho většina nosí a nikdo neřeší s kým chodí kdo na oběd. Nehledě na to, že ty meníčka už jsou neúměrně drahá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
17.1.23 19:56

A není to tím, že kdyby za tebou chodili oni - muži, mohlo by to mít pak následky? Žárlivé manželky, blbé poznámky kolegů, neznají tě, tak třeba i obava z označení za sex loudila na pracovišti? Nebo se naopak bojí toho, že ty bys to nepochopila jako kamarádské a chtěla s nimi poměr?
Hlavně si myslím, že většina chlapů na takové dýchánky s kolegyněmi není. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
17.1.23 20:12

Já teda v práci mám tolik práce, že na tohle nemám čas ani náladu. Chodím tam pracovat, ne si dělat kámoše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
17.1.23 20:48

Jsi nejsitá a úzkostná. Přestaň to řešit, soustřeď se na cokoliv jiného. Tím že se uvolníš a přestaneš paniakřit, že tě určitě nemají rádi, tak se mimo jiné staneš příjemnějším společníkem.

Popisuješ normální, víceméně přátelksé prostředí a jestli teda se bavíme navíc o pánech z bezečnosti v IT, tak čekat od nich, že budou prosociíální a akvtině v pauze budou chodit hromadně za novou kolegyní je dost základní nepochopení jak funguje živočišný druh muž, poddruh ajťák :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat