Dominantní kolega
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Dominantní kolega
Zdravím, chci se zeptat ma-li někdo zkušenosti s „dominantním kolegou“.?Jde mi o to že tento kolega, a (nezdá se mi to ),potřebuje přede mnou mít často poslední slovo, nebo prostě být viděn. Už je to několik měsíců a v podstatě se to nemění. Myslim že má pocit se mi nějak dostat „hezky“do duše jako" no já to myslím dobře.„V podstatě pokaždé když se vidíme má potřebu posetrvat..prohodit pro mne "pár úplně zbytečných slov“než odjede směr svůj úkol. Je mi to už dost nepříjemne..nikdo se takto nuceně nechová. Pokud se bavím s jinými je to buď že chci..nebo oni..nebo si mne prostě nijak nevšímají. klasika. Mozna vím proč se tak chova.. proběhla mezi námi jedna etapa kde se choval dle mne jak namyšlený k*t a v podstatě před ostatními si honil ego. Jinak kolektiv v práci bohužel moc za nic nestojí. Po rázných upozorněních zamlkl..ale šlo to dal. Jednou tvrdil že to myslel dobře což mě vytočilo. Od te doby to tkzv přestalo ale nastalo toto.Dale se plete do mých (podnikových)osobních věcí..v práci. To mi způsobilo další ponížení. On je asi takový dl že si vůbec neuvědomuje že má před lidmi držet h**u. Na toto chování sem se dočetla pár rad. Ktere se snažím uplatnit-reagovat bez emocí.,stručně. Je to pro mne hrozně těžké..se přetvařovat. Sem spíš emoční typ, byť vážnější. Četla sem že jim stačí jakákoliv reakce a využijí toho.Asi mi nechce dělat naschvály ale nechci se sním prostě vybavovat. Čim víc kolikrát se mu vyhýbam tím víc má potřebu se vyjadřovat..a to tak že to vysloveně nesnesu. Bohuzel se občas vídáme částo..dle práce. Zajimalo by mě kdy ho to přestane bavit pokud to vydržím nebo jak se chovat jinak a zrovna ho neposlat do p****což by bylo to nejlepší. On si dává sa pozor na to jak mluvit..😏omlouvám se za délku.. nešlo to kratší. 🥴 Díky a bez hate pls
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
A tobě to jeho / tvoje chování škodí pracovně, nebo osobně/emočně?
Jsou typy kolegů, s nimiž není vhodné zapřádat hovor na jakákoliv jiná témata, než kolik se letos urodilo jmelí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Karamba2020 Asi emočně prostě mi vadí ten zbytečný zájem, nemohu se přesto přenést protože mu nevěřím..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 Nemyslím že jede…to poznáš..sic na ženský je. Sem zadaná, má jiné priority na ženy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 Nemyslím že jede…to poznáš..sic na ženský je. Sem zadaná, má jiné priority na ženy. @JancaS84 Asi jedina má chyba na začátku byla..že když se usmíval tak sem se usmála taky… takže to mám za to.. ono se už člověk nemůže chovat přirozeně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit