Nová práce - zalhat, že jsem těhotná?

Anonymní
19.4.24 21:01

Nová práce - zalhat, že jsem těhotná?

Dobrý den. Jsem ve 22 tt, doteď jsem byla na neschopence a ta mi skončila. Marodila jsem dlouho, ještě předtím, než jsem byla vůbec těhotná. Chci nastoupit do nového zaměstnání, alespoň na dva, tři měsíce. Nevím, zda jim ale mám říct pravdu, že jsem těhotná. Samozřejmě, že časem se to doví. Jen mám strach, že by mě nikde nevzali. Bříško menší, schovat třeba pod mikinu jde. Cítím to jako velmi nemorální lhát, zároveň člověk ty finance ale potřebuje. Mně by se ulevilo říct pravdu, ALE. … Co byste dělali? Řekli pravdu už na pohovoru nebo to zkoušeli v práci ty dva měsíce tutlat? Děkuji těm, co normálně odpoví

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35798
19.4.24 21:03

A v jaké práci jsi teda marodila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.24 21:04

@pikola do té se už nechci vracet, dohodli jsme se na ukončení

• Citovat
  • Upravit
35908
19.4.24 21:05

No v 22 týdnu to už fakt moc dlouho neutajis. Navíc by jsi stejně za 10-12 týdnu skončila. Tak max někde na brigádu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.24 21:06

Nic bych neříkal (není to jejich věc ani právo to vědět), ale počítal bych s tím, že v té firmě už žádnou další kariéru neudělám. A modlil se, aby mě nevylili ve zkušebce, kdy to těhotenství už znát bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.24 21:07

@JancaS84 Právě to mám v plánu, max na 12 týdnů. Brigáda tu moc není a když, tak stejně dlouhé směny jako na plný uvázek, akorát půl financí mínus

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.4.24 21:08

@modra_vyletni_lod Děkuji. Já právě chci zůstat maximálně do zkušebky. V srpnu mám termín

• Citovat
  • Upravit
35908
19.4.24 21:09
@modra_vyletni_lod píše: Více

Vždyť by v té zkušebce stejně nastoupila na mateřskou. Navíc než se zaměstnanec zaučí a zaběhne tak to chvíli taky trvá a to stojí taky nějaký peníze. Neřeknu když by byla v začátku těhotenství tak to může mít pro zaměstnavatele ještě nějakou přidanou hodnotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35908
19.4.24 21:10
@Anonymní píše: Více

No a co děláš za práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
19.4.24 21:10

Tak hodně jde o to, co je to za práci malé pokud te někdo musí déle zaucovat, tak je to hodně blbe. Ideální je ta Brigada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35798
19.4.24 21:11

No, to jsi trošku udělala chybu dávat výpověď když jsi těhotná, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.24 21:15

@pikola Neudělala, byly tam noční a ty bych nezvládala

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.4.24 21:15

@araw Call centrum, nabídka pojištění kde se volá lidem. Bylo mi řečeno po tel., že nějaké extra dlouhé školení nedělají

• Citovat
  • Upravit
35798
19.4.24 21:16

To jsi ale nemusela dávat ty výpověď :nevim: těhotná noční dělat nemusí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.24 21:21

@pikola To jsem nevěděla. Mně přišla výpověd beztak už po 3 dnech marození, tam se s nikým nepárali

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky