Stravování v těhotenství

9
19.4.24 14:30

Stravování v těhotenství

Dobrý den jsem, tu nova a chtěla bych se zeptat jsem těhotná 7+3 dnes jsem dostala, strašnou chuť na, pistaciove oříšky tak jsem si, koupila pražené solene pytlík byl maly asi,60g a, snědla jsem, pomalu cele mohlo by to neco udělat plodu,,, vůbec jsem, nevěděla že se nemaji jist,, Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
121
19.4.24 14:35

Nikdy jsem neslyšela, že by se pistácie v těhotenství neměly jíst. Jedla jsem je s prvním a jím je i s druhým :D
Naopak, ořechy obsahují plno zdravých látek, tak si klidně dej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
19.4.24 14:38

Proč se nemají jist? To slyším prvně :D já je jedla normálně, na těch sem zavysla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9770
19.4.24 14:39

A na pistaciich je co špatně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3139
19.4.24 14:43
@Jahru píše: Více
čistě teoreticky - ořechy jsou často plesnivé a není to vidět ani cítit a tím pádem plné mykotoxinů, ale to by je musela jíst na kila a denně
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
19.4.24 14:43

@Kriss Tina Také nevím prý se moc jist nemají nechápu to tak, jsem, dostala, velký, strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9770
19.4.24 14:45
@annlady píše: Více

Jo, to by mohlo být. Ale čistě teoreticky se něco dá najít na každé potravině, o vodě a vzduchu ani nemluvě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.24 14:48

Taky jsem o tom neslyšela, a to jsem byla na stravování v těhotenství poměrně úzkostlivá. A taky jsem v těhotenství měla neskutečně citlivý nos právě na plíseň, tak teď už chápu důvod. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
19.4.24 14:52

Takže můžu být určitě pokojna, že se miminku nic nestane :( :,( :,( vím že je to blbé že se ptám ale každý mi říká, něco jiného tak, pak, nevím čemu věřit ale děkuji vám moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27689
19.4.24 14:56
@annlady píše: Více

tak teoreticky je spousta věcí plesnivých aniž by jsi si toho všimla třeba i rohlíky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16335
19.4.24 14:58

Já nic nečetla, nikoho jsem se neptala. Jen jsem si ověřila bylinky, některé vhodné nejsou. Jinak jídlo a pití podle chuti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
19.4.24 15:00
@Eva134 píše: Více

Tak když k tomu není žádný důvod :nevim: ono se říká skoro o všem, ze se to v těhotenství nesmí, by člověk nemohl nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.24 15:05
@Kriss Tina píše: Více

To je fakt. A taky to hrozně záleží na nátuře - já si dávala fakt pozor, protože jsem prostě taková a vím, že bych se bičovala, kdyby se nedejbože něco stalo, a tak bych si to vlastně ani nevychutnala. Tak jsem si na ty mňamky prostě pár měsíců počkala. A moje nej kámoška byla zas daleko víc v pohodě, a tak to zas vyhovovalo jí. A obě jsme byly spokojené, že to děláme přesně podle svého přesvědčení. :)

Každopádně ty oříšky jsou za mě úplně v pohodě, neboj se. :kytka: Tak si je holt příště nedáš, když ti přivodí stres.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
19.4.24 15:07

To chápu lidi jen straší,,, ale prostě když ma na něco těhotná žena chuť tak, by si to preci měla, dát I kdyby v malém množství a, s,mírou 😄 😄 😄 no tak si myslím že jsem vás tu s těma, pistaciema překvapila ani já o, tom neslyšela někde jsem, se, dočetla že se, nemají, jist solene a pražené což jsem, dnes měla jenže to že se to nemá, jist vůbec jsem neslyšela, :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35887
19.4.24 15:10

V těhotenství jsem jedla stejně jako normálně. Kdybych jedla syrový maso tak to je asi jediný co si nedám a játra větší množství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí