Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Vzhledem k tomu, ze ty dvere jsou svisle, tak ses nebouchla moc do hloubky, pokud nejsi extra vysoka, tak mas kliku dost nad pupkem a tam mininko jeste neni ani nahodou. Podivej, kde to miminko mas…
https://www.modrykonik.cz/…tehotenstvi/
Nemyslim, ze by to byl problem - bricho mas mozna uz vetsi, ale hlavne kvuli nafouklejsim strevum.
Věřím, že se nic nestalo. Ale chápu, já jsem nechtěla nosit těsné kalhoty přes pupek, abych ho ve 12tt netrápila
![]()
V klidu. Když jsem byla v 9. měsíci se 3. dcerou, tak jsem vystupovala s kočárkem s roční dcerou z metra. Metro zastavilo tak, že se dveře otevřely přesně u sloupu. Vystoupila jsem z metra zády (nechápu, proč jsem se za sebe nepodívala, mohli tam být i lidi
), nevšimla jsem si, že stojím zády fakt těsně u toho sloupu a prudce jsem zatáhla za madlo kočárku, které bylo přesně ve výšce mého pupíku. Takže jsem si ho prudce vrazila do břicha, až se mi zatmělo před očima. Dceři se nic nestalo. Ty máš miminko ještě malé, je hodně chráněné.
Segra kdyz byla tehotna tak zakopla a spadla na bricho. Neteri je uz 12 let
![]()
@Anonymní píše: Více
Navic miminko casto byva jeste hodne dole, vlastne ani ne v brise. Vse bude ok. Mela jsem neco podobneho a vse v poradku
Pry je to horsi pozdeji. Ja jsem tehotna i lyzovala (nevedela jsem o tehotenstvi)
Chápu. Já šla s plechem a nevešla se s ním a zavadila jsem o futro a roh plechu jsem si zarvala do břicha. Měla jsem modřinu jak blázen. Ale vše v pořádku. Nemusíš se bát. Je v peřince obalené ![]()
Holky já jsem úplně zoufala, a taky pěkně blba
Včera jsem totiž otevírala dveře od skříně v kuchyni a tak nešikovně jsem se o ty dveře docela dost bouchla do bricha. Nekrvácím, nic. Jsem ve 14tt. Furt se nějak uklidňuju, že ty miminka v břiše snad musí něco vydržet a tyhle malý, běžný nehody mu snad neublíží. Myslíte že Teda zbytečně plaším?