Urychlení porodu doma?

Anonymní
18.4.24 16:53

Urychlení porodu doma?

Zdravicko je to možná trochu blbeee ale už to chci mít za sebou… slyšela jsem rady typu… masírování bradavek, sex, chůze do kopce a podobně ale i přes to mi přijde ze to tak úplně nezabírá… mate nějakou zkušenost ze vám něco pomohlo nebo tak? Jsem 36tt + 1d už mám za sebou 2 výjezdy na pohotovost 1 bylo podezření na odtok vody ale nakonec ne a 2 bylo ze mě neskutečně bolelo v krizi a to trvá už takové 3 dny takže k tomu neprikladam už takovou váhu..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18.4.24 17:05

Chápu, že to chceš mít za sebou, ale já bych teda byla ráda, že na začátku 37tt je miminko ještě uvnitř. Pokud si dobře pamatuji tak právě v tom 37 ještě dozrávají plíce, takže s tou snahou vyvolat porod bych ještě několik dní raději počkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10928
18.4.24 17:07

Ses na zacatku 37. tydne, tak prosim te, nic nevyvolavej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36009
18.4.24 17:08

Ve 37tt rozhodně nic nepopohánět 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
18.4.24 17:16

Jsi 36+1 a už jsi zkoušela popohnat porod? Nepřepsala ses v tom čísle? Víš, že by dítě bylo bráno jako nedonošené, kdyby se ti to nedej bože nějak povedlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
18.4.24 17:20

A nevadí ti, že to dítě nemusí po porodu dýchat? Že bude mít problém s adaptací? že může skončit na dlouho v inkubátoru? Že budeš lítat rok po doktorech a cvičit vojtovku?
To mimčo není donošený a tohle je jen slabý výčet toho, co by tě mohlo čekat. Já chápu, že konec těhotenství není procházka růžovým sadem, ale prostě to nestojí za to.

• Citovat
  • Upravit
22295
18.4.24 17:24

Jenom doufám, že chtěla napsat, že je 39+1tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
18.4.24 17:27

Jé, já ti rozumím. Fakt. Mám za sebou 2 hospitalizace, hrozící předčasný porod, kapačky, strašení s nízkou váhou miminka, rizikovka, zjištění bakterie a ATB léčba atd atd. Zítra budu začínat 37 tt a dle dr se to pomalu chystá, a popravdě mi to nevadí. Aktivně to nevyvolávám, to stejně nepomůže si myslím. Ale rozumím ti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
18.4.24 17:32

No, já bych ty reakce zas až tak nehrotila, nic z popsaných domácích způsobů žádný porod u normálního zdravého těhotenství nevyvolá a aktivita typu chůze a sex je dobrá na fyzičku matky, takže celkem jde o prd… a efekt to mít nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14726
18.4.24 17:50

Vygruntovat cele obydli. A když to stihnes a nerodis, tak znova :lol: barak budeš mít jako klicku a porodu pomuzes. Nejlepší prý je mýt podlahu rejzakem na kolenou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.24 17:51

@Brbra možná by ti to vadilo, kdybys vedela, co vsechno to muze zpusobit a ze taky muzes odejit domu bez ditete, tech rizik u nedonosenych deti je dost. Vlatsni zkusenost. ;)

• Citovat
  • Upravit
78489
18.4.24 18:21
@Anonymní píše: Více

jo, ty to chceš mít za sebou, no fajn, v 36 tt. hodně sobecké přání, i když - starost o nedonošené dítě bude na tobě,
a naše zdravotnictví to zaplatí penězi, které budou chybět zase jinde,
vyvolávat porod v 36 tt. je hodně špatný nápad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
18.4.24 21:14
@Anonymní píše: Více

Mrzí mě tvoje zkušenost, ale nemusíš na mě být tak ostrá. I kdyby mi to vadilo, co s tím víc udělám? Já aktivně nic nevyvolávám, dodržuju co mi dr. řekl a dál je to na přírodě, víc to ovlivnit nemohu, pokud to přijde.
Jen zakladatelku chápu, že už by to chtěla mít za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3056
18.4.24 21:44

@Semtex Joo, to mně taky přísahali že pomůže :)
Neexistuje babská rada kterou bych nezkusila. Zrovna tu podlahu jsem, mimo všemožných dalších haluzí, myla ručně v celém bytě od 39tt obden a porodila jsem 41+3.
A pěkně nas. aná, že jsem si radši mohla válet šunky a vyšlo by to na stejno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14726
18.4.24 21:46

@Kryptozoo :lol: :lol: mě třeba ta gruntovaci nálada přepadla vždycky tak dva tři dny před porodem, jakoze jsem se najednou cítila tak nějak netehotne a smejcila a smejcila… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí