Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tohle prostě nejde říct…
Buď se to změní v krvácení a vezme to s sebou i plod a nebo je to prokrvením a bude vše v pořádku.
Já jednorázově zašpinila v 5tt, ale špinení bylo hnědé.
Tak držím palce ![]()
@Anonymní píše: Více
Ahoj… mě začalo špinění hnědě… po dvou dnech právě růžově…ale bohužel začala světlat i druhá čárka na těhu testech… tak to bohužel nedopadlo..
Ale vždy to tak být nemusí, zašpinit můžeš, vyrazila bych k Dr… lepší jet třikrát.
Mohou ještě nasadit něco na podporu udržení ![]()
Moc držím palce, ať je to jen běžné zašpinění
Znamenat to něco může a nemusí.. já jsem u prvního těhotenství začala špinit v 7tt a bohužel to dopadlo špatně
Nejdříve hnědé špinění, které přešlo pomalu v růžové až červené.
U druhého těhotenství jsem začala špinit v 6tt a běhá mi tu zdravý 3 letý chlapeček ![]()
Každopádně být tebou, tak bych asi pro jistotu jela k doktorovi i kdyby na pohotovost.. lepší jet 10× zbytečně než jednou pozdě.
Moc ti držím palce, aby to bylo všechno v pořádku ![]()
@TeryK7 ahoj, no, uvidím, už se špinění neobjevilo, ani mě nic nebolí
. Jen se chci zeptat - u nás ve městě není přímo gynekologická pohotovost, vyšetří mě i tak někdo? ![]()
Gynekologická pohotovost je v porodnici. Ale za mě je zbytečný tam v tvým stavu jezdit. Když už chceš jít k doktorovi tak běž ráno ke svému gynekologovi.
Mohla ti jenom prasknout žilka, v těhotenství nic neobvyklého
V nemocnici na gynekologii bude ![]()
Pokud se vypravis, dej vědět jak jsi dopadla ![]()
Ahoj, v 5.týdnu jsem začala lehce růžově špinit, bohužel, bylo to v mém případě špatně. Nakonec to bylo mimoděložní těhotenství, HCG neklesalo a špinění se proměnilo v krvácení. Nechci tě strašit, jen bych raději informovala doktora a skočila bych si hned ráno na prohlídku. Držím palce🌹
Tak ahoj všem.
U doktora jsem sice nebyla, to jdu až v úterý, špinění bylo opravdu jen lehoulince dvakrát ráno po toaletě, ale lékař mi poslat utrogestan na zavádění. A kdyby mě náhodou chytaly velké bolesti, nebo se to zhorsilo, tak mám zítra volat nebo případně ta pohotovost.
Těhotenství mám potvrzené, o mimoděložní se nejedná.
Ahoj,
Holky, doktorce jsem už psala, zatím bez odezvy. Jsem v 6tt a lehce jsem začla špinit, růžovou světlou, ale objeví se to jen po toaletě - mám plašit? Nic extra mě nebolí, občas mě někde píchne v břichu, ale jinak nic. Nejedná se o takové špinění, že bych musela pro vložku