Dobrý den, rada bych se chtela zeptat na menstruaci po mimodeloznim tehotenstvi.
Je normalni ze jsem mela hnedka po laparoskopickym zakroku menstruaci klasickou ktera byla 7 dni? Tak jsem ji i mela normalne dostat podle meho cyklu
A myslite ze se to da pocitat do tech 3 menstruacnich cyklu co mam dodrzet?
Přečtěte si článek: Mimoděložní těhotenství: Proč k němu dochází?
Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!
Zadejte prosím "WEBDIO":
Pro napsání příspěvku se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
Zde můžete vožit obrázek/ fotku, který je umístěn na internetu a znáte jeho adresu.
Pro vložení vlastních fotek, které máte ve svém počítači, klikněte na tlačítko “Přidat obrázky” pod příspěvkem.
Zde můžete vložit odkaz na video, které je umístěno na YouTube.
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, je mi 23 let, měřím 165 cm a vážím přibližně 79 kg. Léčím se s kongenitálním myastenickym syndromem a vysokým TK. Užívám léky... Odpověď
Dobrý den, pane doktore. Chci se zeptat na problém, který pravděpodobně nebývá obvyklý. Při vzrušení jsem nadměrně vlhká natolik, že penis je... Odpověď
Dobrý den pane doktore, minulý měsíc jsem začala užívání clostilbegytem, první měsíc,3.den cyklu 100 po dobu pěti dnů, když už se blížila... Odpověď
Dobrý den, rozhoduji se ohledně nitroděložního tělíska zda vybrat hormonální nebo nehormonální. Jsem sedm měsíců po porodu druhého dítěte a... Odpověď
Dobrý den, jsem ve 22. týdnu těhotenství a od 28.3. ležím v nemocnici kvůli výrazně zkrácenému děložnímu čípku. Po celou dobu těhotenství pociťuju... Odpověď
Dobrý den,
rada bych se chtela zeptat na menstruaci po mimodeloznim tehotenstvi.
Je normalni ze jsem mela hnedka po laparoskopickym zakroku menstruaci klasickou ktera byla 7 dni? Tak jsem ji i mela normalne dostat podle meho cyklu
A myslite ze se to da pocitat do tech 3 menstruacnich cyklu co mam dodrzet?