Nová pračka - jakou doporučujete
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nová pračka - jakou doporučujete
Zdravím
Potřebujeme koupit novou pračku a vůbec nevím, na co se při výběru zaměřit a podle čeho vybírat. Nemáte nějaké tipy, třeba co jste nedávno kupovaly vy, co je důležité při výběru atd.? Chci s bubnem na 7 nebo 8 kg. Čekáme mimčo, tak pokud jsou i nějaké programy na takové prádlo nebo plínky… Prostě uvítám všechny rady, děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jo a ještě jsem zapomněla cenový limit tak do 11.000,– ![]()
@neila A jaký to je typ prosím?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, máme 2 roky Beko, na 7 kg, ma to nějaké specialni programy pro miminka a zvířecí program na odstranění chlupu z oblečení. Jsme momentálně zatim 4, peru 3-4 napechovane pračky týdne. Naprostá spokojenost, 5 let záruka (maji akce na některé typy), stala 8tis. Jo a ma i eko programy - nízká spotreba vody i elektriny - na ty pereme hodně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pro mě byla důležitá délka praní, takže máme Electrolux s fcí Timemanager a za mě velká spokojenost
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Star007 jo tak tahle moje stála asi 16 000,–, ale ve výběru byla ještě tahle, akorát s vyššíma otáčkama, typové označení bylo f84… Je to vítěž dTestu, hodně dobrých recenzí a možná by se dala v nějaké akci sehnat kolem těch 11 tisíc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kokomo na ty BEKO jsem se dívala, že jsou za dobré ceny a jsou na ně i dobré recenze. Jaký přesně typ máte?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kokomo píše:
@Star007 máme http://pracky.heureka.cz/…-71242-ptla/
Máme stejnou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme lg taky parní se sušičkou a za tu investici to teda stojí…nikde žádný sušáky s prádlem, vážně paráda, akorát cena trošku vyšší, já si ji teda vzala na splátky na deset měs. bez navýšení, takže nás to nějak finančně nezatíží
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuju všem za rady. Kouknu na ty BEKO a uvidím i co mi třeba řeknou v obchodě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit