Nová pračka,a pradlo nevoni,ani nezapáchá

2
22.4.22 20:33

Nová pračka,a pradlo nevoni,ani nezapáchá

Zdravím
Koupili jsme si po 7 letech novou pracku, AEG parní pračku, používám stejné prostředky na praní jako u staré pračky, ale u nové pračky mám problém, to prádlo prostě nevoní, není cítit avivaz, Puella nic, u staré pračky se tohle nikdy nestalo. Nová byla celkem drahá, a tohle mě vážně mrzí, nejake tipy, rady co dělat? Projela jsem různá fóra, ovsem bez odpovedi. dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
22.4.22 20:57

Nic. Pára dostane z prádla každý pach. Proto se taky používá na oživení textílií.

• Citovat
  • Upravit
8703
22.4.22 21:39

No to proto, že je parní. Ta pára odstraní fakt všechno. Já když peru na parní program, tak aviváž ani nedávám, je to zbytečný… koukni, jestli tam nemáš nějaký klasický program a per na něj. Já na parní peru povlečení a peřiny, je to protialergicky program. Jinak nic. I u toho povlečení bych ocenila vůní aviváže, ale mrtví roztoči jsou přednější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12894
23.4.22 08:37

Tak že není cítit aviváž je snad plus. Vždyť je to chemikálie, kterou v páře na většinu druhů prádla vůbec nepotřebuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24636
23.4.22 16:02

Já třeba aviváž nepoužívám vůbec. Nemám ráda chemicky navoněné prádlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
28.4.22 17:45

Problém je, že jsem zkusila všechny programy, a ani u jednoho se aviváž nechytla :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
2.5.22 11:15

Já jsem první nechala jet na prázdno s octem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
19.2.23 16:11

Já teď řeším úplně to samé. Nová pračka a vůně vůbec žádná. Byla jsem zvyklá, že prádlo krásně vonělo po vyprání a teď vůbec. Taky používám ty stejné prostředky jako vždy, i tu Puellu jsem zkoušela a nic :,( tak já nevím. A to máme přitom obyčejnou pračku zase, né parní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
19.2.23 16:12

@Klárka77 a pomohlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15810
19.2.23 16:14

Jak dopadl test na koronavirus? :mrgreen: