Nová pračka,a pradlo nevoni,ani nezapáchá
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nová pračka,a pradlo nevoni,ani nezapáchá
Zdravím
Koupili jsme si po 7 letech novou pracku, AEG parní pračku, používám stejné prostředky na praní jako u staré pračky, ale u nové pračky mám problém, to prádlo prostě nevoní, není cítit avivaz, Puella nic, u staré pračky se tohle nikdy nestalo. Nová byla celkem drahá, a tohle mě vážně mrzí, nejake tipy, rady co dělat? Projela jsem různá fóra, ovsem bez odpovedi. dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nic. Pára dostane z prádla každý pach. Proto se taky používá na oživení textílií.
- Citovat
- Upravit
No to proto, že je parní. Ta pára odstraní fakt všechno. Já když peru na parní program, tak aviváž ani nedávám, je to zbytečný… koukni, jestli tam nemáš nějaký klasický program a per na něj. Já na parní peru povlečení a peřiny, je to protialergicky program. Jinak nic. I u toho povlečení bych ocenila vůní aviváže, ale mrtví roztoči jsou přednější.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak že není cítit aviváž je snad plus. Vždyť je to chemikálie, kterou v páře na většinu druhů prádla vůbec nepotřebuješ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já třeba aviváž nepoužívám vůbec. Nemám ráda chemicky navoněné prádlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Problém je, že jsem zkusila všechny programy, a ani u jednoho se aviváž nechytla :/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já teď řeším úplně to samé. Nová pračka a vůně vůbec žádná. Byla jsem zvyklá, že prádlo krásně vonělo po vyprání a teď vůbec. Taky používám ty stejné prostředky jako vždy, i tu Puellu jsem zkoušela a nic
tak já nevím. A to máme přitom obyčejnou pračku zase, né parní..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit