Pračka a sušička - odpad
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pracka a susicka odpad
Zdravím, chtěl bych se zeptat.
Je možné mít odpad na pracku a susicku (samostatne), v tomto stavu, aby později nepřetekl? Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Na sušičku odpad nepotřebuješ. Já bych raději dala jen jednoduchou koncovku pro odpad z pračky. Tohle mi přijde jako dost divoké řešení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nozu píše:
Na sušičku odpad nepotřebuješ. Já bych raději dala jen jednoduchou koncovku pro odpad z pračky. Tohle mi přijde jako dost divoké řešení.
Susicka napojena na odpad je skvela vec, ale ne kazda to umi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sušička (alespoň ta naše) má nádržku, kterou vyléváme ručně. Nemusí tedy nutně do odpadu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sušička (alespoň ta naše) má nádržku, kterou vyléváme ručně. Nemusí tedy nutně do odpadu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dominikovex píše:
Zdravím, chtěl bych se zeptat.
Je možné mít odpad na pracku a susicku (samostatne), v tomto stavu, aby později nepřetekl? Díky
A co ti prijde divne? To rozdvojeni odpadu se pouziva normalne, napr. na pracku a mycku, na susicku a pracku je to taky ok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na tom obrázku prd vidím, ale máme taky oboje na jeden odpad s takovou rozdvojkou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mame oboje na jeden odpad, jen to vypada trochu jinak a uplne v pohode..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Také mám oboje na jeden odpad, ze sušičky je toho málo. Takhle je to v pohodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nozu Nepotřebuješ, ale je to rozhodně komfortnější. Jak už bylo psáno, neumí to každá sušička, nicméně je to rozhodně plus. Nic divokého na tom nevidím. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Odpad na susicku nemame.. vodu ze susicky pouzivam dal, je skoda, aby sla zbytecne do odpadu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky nemáme na sušičku odpad. Voda se naleje do takové nádržky a tu pak jenom vyleju třeba do umyvadla. Hledala sem teda sušičku podle toho, nenarvala bych sušičku do koupelny, kde je pračka a odpad.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Neuz píše:
Odpad na susicku nemame.. vodu ze susicky pouzivam dal, je skoda, aby sla zbytecne do odpadu…
Jak ji dal využívás? Já max jako vodu do ostřikovačů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TopSecret je to v podstate destilovana voda..takze do auta, do zehlicky, na zalevani kytek, a nebo na splachovani zachodu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Neuz hele, myslíš fakt, že je ta voda tak čistá? Já když ji vylévám, tak z ní cítím pořád vůní pracího prášku
na kytky si to netroufnu a nežehlím, tak nevím, kam s ní
- načítám...
- Citovat
- Zmínit