Pračka a sušička - odpad

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12651
13.4.22 08:53
@Neuz píše:
@TopSecret je to v podstate destilovana voda..takze do auta, do zehlicky, na zalevani kytek, a nebo na splachovani zachodu…

Destilovaná voda to fakt není. Destilovaná voda je 100% H2O bez jakýchkoliv příměsí, chemických i fyzikálních. V té ze sušičky jsou zbytky částic, pracích prostředků, aviváže, plus další, co je ve vodě původně než natece do pračky. Na zalévání a splachování ok asi OK, ale do žehličky bych to teda nelila. Mohla by se časem ucpat. A do ostřikovačů už vůbec ne.

Jinak napojení na odpad je super věc, leta jsme vylivali a teď máme napojeno na odpad a ten komfort je boží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3139
13.4.22 08:56

@Neuz do žehličky bych ji nedávala, pokud si nechceš brzo kupovat novou, ona sušička nevyfouká úplně všechno, nějaký malý podíl vláken ve vodě zůstane a krásně ti zapečou žehličku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35798
13.4.22 09:27
@Neuz píše:
@TopSecret je to v podstate destilovana voda..takze do auta, do zehlicky, na zalevani kytek, a nebo na splachovani zachodu…

To si to někam slejvás? Vždyť je toho sotva litr tak z jedny plný, to bych na spláchnutí zachodu šetřila týden :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
13.4.22 09:49

Já tím zalévám kytky, pokojové a nevypadá, že by jim voda vadila. Nekdy to naliju do kyblíku a namočim nějaké super extra špinavé ponožky/tepláky než jsou do pračky. Ne pokaždé, takže dost vody jde i tak do odpadu, ale aspoň něco sem tam využiji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10869
13.4.22 10:11
@Kriss Tina píše:
Taky nemáme na sušičku odpad. Voda se naleje do takové nádržky a tu pak jenom vyleju třeba do umyvadla. Hledala sem teda sušičku podle toho, nenarvala bych sušičku do koupelny, kde je pračka a odpad.

Ono kazda susicka ma nadrzku, jen nektere navic maji k tomu i moznost napojeni na odpad, takze se muzes rozhoudnout co pouzit. Neni to tak, ze ty co maji moznost napojeni na odpad uz nemaji nadrzku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
13.4.22 10:49

My to máme viz. fotka. Měla jsem sušičku, kde jsem vylévala nálevku. Mi teda vyhovuje, že nemusím nic vylévat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
13.4.22 11:58

@jessikka proč do ostřikovačů ne? Koupíme do minus 20 a pak to slejeme, pul a pul. Do toho právě tudle vodu ze susicky.
Letní směs ne, tu necháváme, ale zimní redime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
13.4.22 12:09

@TopSecret ucpane trysky od vláken, které v té vodě zůstávají, jsou pěkné nákladná záležitost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1148
13.4.22 13:41
@Aduš8 píše:
@Neuz hele, myslíš fakt, že je ta voda tak čistá? Já když ji vylévám, tak z ní cítím pořád vůní pracího prášku :nevim: na kytky si to netroufnu a nežehlím, tak nevím, kam s ní

Ja nepouzivam avivaz, ta nema ani co delat v pradle, kdyz se dava do susicky… A nic z vody necitim… Zalivame s tim kytky a pak ten zachod…furt mi to prijde lepsi, nez to jen tak vylit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1148
13.4.22 13:42
@pikola píše:
To si to někam slejvás? Vždyť je toho sotva litr tak z jedny plný, to bych na spláchnutí zachodu šetřila týden :mrgreen:

Ja vylevam to nalevku az kdyz je plna a to pak pul kyblu je urcite…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1148
13.4.22 13:43
@TopSecret píše:
@jessikka proč do ostřikovačů ne? Koupíme do minus 20 a pak to slejeme, pul a pul. Do toho právě tudle vodu ze susicky.
Letní směs ne, tu necháváme, ale zimní redime.

Ja nevim kam presne to chlap leje..ale rikal servisak co tu byl, ze neni problem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
13.4.22 14:44

@Neuz já taky ne, píšu, že cítím vůni pracího prášku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
13.4.22 14:57

Mám pračku a sušičku napojený na jeden odpad rozdvojkou. Jinou teda než máš na foto. Jako za mě je to svatý. Zase o úkon míň…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
13.4.22 15:19

Tohle není dotaz pro emimino, ale pro nějaký chlapský web - já bych řekla, že jste tím vytvořili jakoby sifon na té nižší z přípojek - bude v tom zůstávat voda, což je trochu nechutné, ale nutně by nemuselo vadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
13.4.22 21:01

Nám se to bohužel u první sušičky podařilo amatérsky zapojit tak nešťastně, že nám voda z pračky vytopila sušičku. Naštěstí to přežila. Znovu a lépe jsme to pak už nezkoušeli a raději vylévali nádržku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí