Nejlepší robotický vysavač ?

433
6.4.22 11:25

Nejlepší robotický vysavač ?

Dobrý den,
chtěli bychom pořídit mamce jako dárek robotický vysavač, který by ji mohl ušetřit hodně práce. Otázkou je, který je ten nejlepší? Má tři pejsky doma, každý má jiné chlupy (tvrdé, měkké, dlouhé). Nevím, zdali nějaký robotický vysavač opravdu vezme chlupy bez problému 😀 Pokud mate někdo zkušenosti, ráda si je přečtu! Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33406
6.4.22 11:37

Mám od vánoc Roomba i7+. Máme kočky, dlažbu, v obýváku uprostřed asi 12 m2 nízký koberec, v pracovně smyčkový koberec, v chodbě nízké koberečky - velké rohozky,
Všechno luxuje v pohodě, jsem s ním moc spokojená, na denní úklid mi úplně vyhovuje.
Výhodou je i to, že se nemusí vysypavat nádržka na smetí. Po práci zajede do stanice a sám to odsaje do „komina“, kde je sáček. Ten jsem zatím měnila jednou. Výměnu signalizuje, není třeba to hlídat. Někdy, když ho pustim obden a je tedy víc prachu i chlupů, zajede do stanice vysypat smetí i v průběhu práce.
Najede i na sokl u krbovek, který je asi 1,5-2 cm vysoký.
Detailní úklid v každém koutě samozřejmě neudělá, ale na běžný denní je to super pomocník.

Opravuji, i7+, ale ono je to jedno, rozdíl nepatrný, virtuální zed ani nepoužívame. Ale pro někoho může být výhodou.

Příspěvek upraven 06.04.22 v 12:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
6.4.22 11:37

Za me jedine znacka Concept :palec: :palec: mam 2 male deti 2,5 a 7 mesicu a jezdi mi tu 2× denne. Sebere vsechno :palec: i pisek v chodbe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
6.4.22 11:47

Concept VR3100. Nizsi tridy nemaji laserovou navigaci. Mame hooodne chlupateho psa a vysavac jsme kupovali hlavne kvuli chlupum. Samozrejme rohy nejsou 100% a vytirani je jen stirani, obcas si smaze zbytecne nepochopitelne mapu, ale diky historii to problem fakt neni. Ja jsem s nim maximalne spokojena. Mam ale dojem, ze se da sehnat jen na Alze primo tenhle. Stoji 7.000,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
6.4.22 11:49

Taky máme nějaký od Roomby, vezme úplně vše, včetně chlupů. Vezme i to, co nemusí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
6.4.22 11:58

Máme iRoombu i7+ taky se sběrnou stanicí. Vysavač vytahuji pouze na sedačku, jsem naprosto spokojená. Jen je nutné počítat s tím, že se do něj musí kupovat sáčky a jsou poměrně drahé. S chlupatý i zvířaty nedokážu odhadnout, jak dlouho vydrží. Já ho se dvěma malými dětmi a 5 andulkami mám zatím od října a nebyl nutný vyměnit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
6.4.22 12:00
@Noelia_Z píše:
Dobrý den,
chtěli bychom pořídit mamce jako dárek robotický vysavač, který by ji mohl ušetřit hodně práce. Otázkou je, který je ten nejlepší? Má tři pejsky doma, každý má jiné chlupy (tvrdé, měkké, dlouhé). Nevím, zdali nějaký robotický vysavač opravdu vezme chlupy bez problému 😀 Pokud mate někdo zkušenosti, ráda si je přečtu! Děkuji!

Nejlepší robotický vysavač je můj manžel. Je spolehlivý, snadná údržba, pěkně vypadá. Akorát nesnáší pejsky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76526
6.4.22 12:38
@Fee-bee píše:
Nejlepší robotický vysavač je můj manžel. Je spolehlivý, snadná údržba, pěkně vypadá. Akorát nesnáší pejsky. :nevim:

a za kolik ho prodáváš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
6.4.22 12:40
@stinga píše:
a za kolik ho prodáváš?

Prodejné je jen know-how, jak se k takovému pokladu dopracovat. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15820
6.4.22 12:43
@Fee-bee píše:
Nejlepší robotický vysavač je můj manžel. Je spolehlivý, snadná údržba, pěkně vypadá. Akorát nesnáší pejsky. :nevim:

Jak často potřebuje vysypat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
6.4.22 12:46
@Zumpa píše:

I v tomto ohledu je skoro bezúdržbový. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
6.4.22 12:48
@Zumpa píše:

A když přijde na věc, umí se vysypat i sám. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76526
6.4.22 13:11
@Fee-bee píše:
Prodejné je jen know-how, jak se k takovému pokladu dopracovat. :hug:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.4.22 11:30

Robotický vysavač určitě dokáže vysát chlupy od psů. Sice to asi nebude úplně dokonalé, ale pomůže to. Bude taky záležet na tom za kolik vysavač koupíš. My máme od mamibot a nebyl ani zase tak drahý, ale vysává bez problému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33555
22.4.22 11:49

@magdalena85 My máme vysavač, který je právě na zvířecí chlupy. Kolikrát nestačím zírat, co všechno vysaje 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí