Oteveřný mrazák 12 hodin

14
28.3.22 18:11

Pootevreny mrazak 12hodin

Zdravím :D
Mám takový hloupý dotaz kolem 19:00 jsem včera šla do mrazaku a nevím jak se mi to povedlo ale nedovrela jsem ho.
Všimla jsem si toho až v 9-10 ráno.
Potopa u mrazaku nebyla. Kuře třeba bylo ještě zmrzlé. Zmrzlina taková mekka.
Pecivo taky ještě tvrdé. Byla voda jen na te policce. Zmrzlina třeba teď není pořad zmrzla 8o :roll: myslite ze je něco zkažené? Napr ta zmrzlina? Nebo kureci maso :roll:
Děkuji za odpovědi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65149
28.3.22 18:18
@Eliska811 píše:
Zdravím :D
Mám takový hloupý dotaz kolem 19:00 jsem včera šla do mrazaku a nevím jak se mi to povedlo ale nedovrela jsem ho.
Všimla jsem si toho až v 9-10 ráno.
Potopa u mrazaku nebyla. Kuře třeba bylo ještě zmrzlé. Zmrzlina taková mekka.
Pecivo taky ještě tvrdé. Byla voda jen na te policce. Zmrzlina třeba teď není pořad zmrzla 8o :roll: myslite ze je něco zkažené? Napr ta zmrzlina? Nebo kureci maso :roll:
Děkuji za odpovědi :mavam:

pokud je maso tvrdé, tak je v pohodě. Zmrzlina nevím, ale řekla bych, že jí nic nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
28.3.22 18:27

@Eliska811 víc než o potraviny, bych měla strach o účet za elektřinu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
28.3.22 19:00

Mne se to stalo kdyz bylo venku vice nez 30 stupnu. Zmrzlina uplna voda, nastesti toho tam moc nemam tak krom dvou balicku hoveziho, co bylo porad tvrde vse vcerne zeleniny letelo. Zvlast u kureciho, ryby a nebo mleteho bych byt malo povoleneho neriskovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
28.3.22 19:42

Maso bych ihned upekla, stejně tak všechno, co jde. Teda, kromě té zmrzliny, tu bych pro jistotu snědla hned :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
28.3.22 20:55

Klid, co zůstalo zmrzlý, to zmrzlý je. Taky se mi to párkrát stalo :oops:. Pro klid vlastní duše bych to spotřebovala co nejdřív, ale těžkou hlavu bych si z toho nedělala.

• Citovat
  • Upravit
7228
28.3.22 20:56

Tak jestli byl jen pootevreny, tak bych to neresila. Mě doma minule vyhodili remeslnici elektrinu, dost jsem vysilovala, ze se vsechno zkazi, no ale mama mi na to rekla ze do 24 hodin by se s tim nic stat nemelo…elektrika nesla nastesti jen asi 3 hodiny nakonec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
28.3.22 20:57

@welovefashion fakt tak zo děkuji já už silim cely den ze je vse zkažené :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí