2v1 LG pracka/susicka

22.3.22 10:21

2v1 LG pracka/susicka

Zdravím maminky, v sobotu jsem si pořídila novou pracku se susickou LG F84DV3UTNWT, sestra říkala, ze se tam nesmí dávat spoustu věci. Tak mi tak proletelo hlavou, co susite vy? Pořídila jsem ji, protože děti jsou alergici a když to venku kvete, jsou osypane Atopickym ekzémem. + susim v zimě prádlo na balkone, což už nechci. S pracku jsem se zpratelila, ale té susicky se bojím. Kupuji převážně v Pepco, sinsay, sportisimo, C&A a hodně na dceru siju ( tu moc konfekcne neobleknu, kvůli postavě). Četla jsem něco o změně teploty. Ale to asi u té 2v1 nejde. Četla jsem manuál a mám na vyber ze 4 programu sušení.
Normální, (pak časové-30,60,120min-záleží na počtu kg prádla), suché k zehleni, nízká teplota- malá zátěž počtu kg v susicce, normální ECO.

Vy co mate 2v1 podobnou, co susite? Jak susite? Já vůbec nevím 😂 mamka má zvlášť a suší úplně vše 🤷‍♀️ 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9148
22.3.22 10:26

Mam stejnou, susim vsechno, srazila se jen nocni kosile z Pepca…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
22.3.22 10:31

Mám stejnou a taky suším víceméně všechno, kromě pletených věci teda… Dětský věci z pepka to zvládají úplně v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
22.3.22 10:31

Ja má teda klasickou sušičku a dávám tam víceméně vše, akorát drahé kousky co tam vyloženě nepatří tam nedávám a pak takové drobnosti jako krajky, tylové sukně apod. Ale většina věcí co tam jakože nepatří (mají má štítku sušičku skrtlou), hlavně třeba hadry na děti z pepca, se mi tam sráží, tak ty už automaticky kupuju aspon o číslo větší, protože co nosil šestiletý syn a prošlo sušičkou sem mohla rovnou složit do skříně tříletému :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3533
22.3.22 10:41

Mám také LG 2v1 a suším v ní vše. Ze začátku jsem vyzkoušela všechny druhy sušení (kromě těch časových) a nejvíce mi vyhovuje nízká teplota. Po normálním bylo prádlo hodně zmačkané. Teď už jsem rozmazlená - dám prádlo, nastavím praní Bavlna a sušení Nízká teplota a za 3-3,5 hodiny vytahuju prádlo do skříně :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.3.22 11:04

@LolitkaRuppo mám úplně tu samou, suším vše s výjimkou muzovych monterek. Peru vesměs na dlouhou 40, páč mrne se učí samo jíst a podle toho všechno oblečení vypadá. a peru vesměs vše najednou.. takže naše i dětské. Výjimka ručníky, ložní a pracovní. To zvlášť. A fakt suším vše.. nikdy se mi nic nesrazilo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.22 11:11

To zní dobre 😂 😂
Tak přeci jen se asi bát nemusím 😂
Pro mě je tohle velká neznámá..

Když je ta nízká teplota, prádlo je také opravdu suché?

Já poprvé dala program praní + sušení a prádlo mi přišlo hodně presusene 🤷‍♀️

Pak jsem zkoušela (co se neveslo na balkon) na 3 trička a ponožky s kalhotkami program 30min, prádlo jsem dosusila na topení, bylo vlhké :lol:

Mě pravé sestra úplně vystrasila tím, ze pepco se hodně srazí. Když to vezmu tak synovo oblečení je převážně z toho Pepča. Nějak proste nejsou peníze, na to aby se kupovalo drahé. On to stejně odrovna ze to pak leti do popelnice. Jen by mi bylo líto, kdyby se mu srazil skoro cely šatník :roll: a nebo nedej bože mě, protože Primark se sám o sobě srazí i v pracce 😂 jediné co vím ze asi sto pro nebudu sušit leginy z dedoles. Tam je hodně umělých vláken a asi by hrozilo ze by se brutálně smrsklo. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
22.3.22 11:37
@LolitkaRuppo píše:
To zní dobre 😂 😂

Pak jsem zkoušela (co se neveslo na balkon) na 3 trička a ponožky s kalhotkami program 30min, prádlo jsem dosusila na topení, bylo vlhké :lol:

Mě pravé sestra úplně vystrasila tím, ze pepco se hodně srazí. Když to vezmu tak synovo oblečení je převážně z toho Pepča. Nějak proste nejsou peníze, na to aby se kupovalo drahé. On to stejně odrovna ze to pak leti do popelnice. Jen by mi bylo líto, kdyby se mu srazil skoro cely šatník :roll: a nebo nedej bože mě, protože Primark se sám o sobě srazí i v pracce 😂 jediné co vím ze asi sto pro nebudu sušit leginy z dedoles. Tam je hodně umělých vláken a asi by hrozilo ze by se brutálně smrsklo. :D

Tak mým legínam z dedoles se nestalo v sušičce nikdy nic. Ani těm umělým z Lidlu ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.22 11:39

Taky nic? Tak supr, já mám teda tu největší velikost 2XL, tak vyzkouším a snad se nezmensi 😂 miluji je k dlouhému tricku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
22.3.22 12:30
@LolitkaRuppo píše:
To zní dobre 😂 😂

Mě pravé sestra úplně vystrasila tím, ze pepco se hodně srazí. Když to vezmu tak synovo oblečení je převážně z toho Pepča. Nějak proste nejsou peníze, na to aby se kupovalo drahé. On to stejně odrovna ze to pak leti do popelnice. Jen by mi bylo líto, kdyby se mu srazil skoro cely šatník :roll: a nebo nedej bože mě, protože Primark se sám o sobě srazí i v pracce 😂 jediné co vím ze asi sto pro nebudu sušit leginy z dedoles. Tam je hodně umělých vláken a asi by hrozilo ze by se brutálně smrsklo. :D

Mě se paradoxně dedoles nasrazil, ty nosím já a sušičku to přežije, ale ty hadry z pepca se srazily skoro všechny :D podědil mladší syn a staršímu sem nakoupila o pár čísel větší. Možná je to programem, ale když dám jiný, tak je prádlo pak vlhké (hlavně třeba gumy u tepláků, kapsy, mikiny apod, prostě takové to tlustější), takže sem radši koupila větší věci a počítám že se to srazí, než půlku věcí pak dosoušet na topení, nebo to sušit zvlášť, to by zas zralo moc energie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14600
22.3.22 13:37

Mám tu samou, a momentálně nesusim, protože místo sušení bylo prádlo total mokre, jako by se vůbec ani nezdimalo :lol: zas to má nějakou poruchu. Doufám, ze sis k tomuto přístroji zaplatila prodlouženou záruku, jinak přeji upřímnou soustrast :lol: mne zbývá ještě necelý rok a už jsem 2000 v plusu🤣 ještě jednou oreklamuju to sušení a pak už dej se vůle… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí