Pračka napustí vodu ale nepere
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
pračka napusti vodu ale nepere
Ahoj mám pračku starou 11let a dnes se stalo že když jsem se chystal prát pračka napustí vodu cvakne a to je vše program se nezapne mám počítat stín že je kaput nebo to můžete jen nějaká prkotina děkuji za rady pračka beko wmb 61243
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Klasické věci jako zjistit, jestli není ucpaný filtr, ucpaná odtoková hadice, vyzkoušeno?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@annlady píše:
Klasické věci jako zjistit, jestli není ucpaný filtr, ucpaná odtoková hadice, vyzkoušeno?
jj vyzkoušeno pračka nej dokáže napustit a vypustit vodu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@petrkopecky921 píše:
jj vyzkoušeno pračka nej dokáže napustit a vypustit vodu
Neumrel remen od motoru k bubnu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
Neumrel remen od motoru k bubnu?
a kdyby umřel řemen stane se že daný program stojí že neprobíhá žádné odpočítávání z času?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám takhle dělala pračka, když byla nefunkční tepelná spirála.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@petrkopecky921 píše:
a kdyby umřel řemen stane se že daný program stojí že neprobíhá žádné odpočítávání z času?
To nevim, hodně stara by se tvarila ze pere, ale 11 let stara uz bude mit asi cidlo a bude vedet, ze se ji netoci buben.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pracka
Dobrý den mám pračku candy, která má 6let. buben pračky se náplní ale vzápětí voda je prič vpustí se. Proto mi svítí kontrolka že nemám vodu v bubnu. A nepere můžu mi někdo poradit proč to dělá pračka?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Klárka 3119 píše:
Dobrý den mám pračku candy, která má 6let. buben pračky se náplní ale vzápětí voda je prič vpustí se. Proto mi svítí kontrolka že nemám vodu v bubnu. A nepere můžu mi někdo poradit proč to dělá pračka?
Zavolejte opraváře. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@petrkopecky921 Prosím stejný problém pračka Beko, 12 let stará
. Jak to dopadlo? Vyplatí se opravit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit