Vybledlé barvy na oblečení - jak zachránit?
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Vybledlé barvy na oblečení - jak zachránit?
Ahojky,
chtěla bych se zeptat, zda máte nějaké rady či typy, jak oživit vybledlé barvy na oblečení.
Všude na netu píší jen o černé a bílé barvě, nebo doporučují oblečení obarvit různými přípravkami, ale já bych potřebovala oživit fialovou zapranou mikinu. Jsou na to nějaké prací gely/prášky nebo babské rady? Je to moje oblíbená mikča, tak mě to trochu štve. :/
Přikládám foto, aby jsme se pochopili co mám na mysli. (vím, že na foto to není moc vidět, ale jsou na ní takoví vybledlé zašlé fleky, hlavně v oblastech švů). ![]()
PS.: Máte někdo zkušenosti s odžmolkováním oblečení pomocí žiletky? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
MillieD
Zapomněla jsem se zmínit, že obarvit nemohu, jelikož má na rukávech a zádech bílý potisk! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že oživit vybledlou barvu je nemožné. No ale sama jsem zvedavá, jestli někdo hodí zázračnou radu. Vím, že někdo koupí batikovací barvu a řeší u jednobarevných věcí takhle, ale ta se časem zase vypere.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na žmolky jsou lepší ty strojky. A kupuj kvalitnější oblečení, per naruby a v připravku na to určeném.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky na žmolky pomáhá sušička, nemáš možnost to k někomu hodit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MillieD píše:
Zapomněla jsem se zmínit, že obarvit nemohu, jelikož má na rukávech a zádech bílý potisk!
Potisk se neobarví, to je v pohodě. Barvím občas černá trička s potiskem a potisk zůstane netknutý. Nášivka by byla horší. Ale taky se asi neobarví ty šňůrky, to bude taky umělotina.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit