Vybledlé barvy na oblečení - jak zachránit?

10
31.3.22 12:47

Vybledlé barvy na oblečení - jak zachránit?

Ahojky,

chtěla bych se zeptat, zda máte nějaké rady či typy, jak oživit vybledlé barvy na oblečení.
Všude na netu píší jen o černé a bílé barvě, nebo doporučují oblečení obarvit různými přípravkami, ale já bych potřebovala oživit fialovou zapranou mikinu. Jsou na to nějaké prací gely/prášky nebo babské rady? Je to moje oblíbená mikča, tak mě to trochu štve. :/
Přikládám foto, aby jsme se pochopili co mám na mysli. (vím, že na foto to není moc vidět, ale jsou na ní takoví vybledlé zašlé fleky, hlavně v oblastech švů). :)

PS.: Máte někdo zkušenosti s odžmolkováním oblečení pomocí žiletky? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10
31.3.22 12:49

MillieD

Zapomněla jsem se zmínit, že obarvit nemohu, jelikož má na rukávech a zádech bílý potisk! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
31.3.22 12:53

Myslím, že oživit vybledlou barvu je nemožné. No ale sama jsem zvedavá, jestli někdo hodí zázračnou radu. Vím, že někdo koupí batikovací barvu a řeší u jednobarevných věcí takhle, ale ta se časem zase vypere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
31.3.22 13:15

Na žmolky jsou lepší ty strojky. A kupuj kvalitnější oblečení, per naruby a v připravku na to určeném.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
31.3.22 13:24

Taky na žmolky pomáhá sušička, nemáš možnost to k někomu hodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6669
31.3.22 13:38
@MillieD píše:
Zapomněla jsem se zmínit, že obarvit nemohu, jelikož má na rukávech a zádech bílý potisk! :)

Potisk se neobarví, to je v pohodě. Barvím občas černá trička s potiskem a potisk zůstane netknutý. Nášivka by byla horší. Ale taky se asi neobarví ty šňůrky, to bude taky umělotina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí