Nová sedačka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
30
18.3.23 08:51

Nová sedačka

Dobré ráno.
Prosím má někdo zkušenosti s eshopem Signál nábytek? Chtěla bych si koupit sedačku jen nevím jaká je kvalita.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
18.3.23 09:11

Sedačku z eshopu? 8o
To si do ní nechceš předem sednout, abys věděla, jak je pohodlná?

• Citovat
  • Upravit
5908
18.3.23 09:19

Takové věci nekupuji přes e-shop, chci to vidět osobně, fotka hodně klame.Taky mám v plánu sedačku ale raději si obejdu obchody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14567
18.3.23 10:32

Na signal nabytek jsme kupovali nějaké komody, regály, stůl, a zkušenost máme dobrou, na montáž je to velmi jednoduché a hlavně vše stejné, takže smontujes jednu a k dalším návod nepotrebujes :mrgreen: ale jedna se opravdu o levný nabytek, takže necekej nějakou top kvalitu za ty peníze. Ale zase nějaký shit to není, vše krásné pasovalo, drželo, sedelo přesně, manžel si to pochvaloval. Design je taky “levný”, nicméně tam, kde jsem potřebovali tento typ nábytku, jsme sli po ceně a na designu a kvalitě zas tak nesešlo :lol:

Se sedackou zkušenost nemám, ale e-shop jako takovy za mě doporučit mužu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20839
18.3.23 11:36
@Jeani píše:
Dobré ráno.
Prosím má někdo zkušenosti s eshopem Signál nábytek? Chtěla bych si koupit sedačku jen nevím jaká je kvalita.
Děkuji

Při koupi sedačky jsem se eshopům obloukem vyhnul, jelikož nemáš šanci poznat zpracování, detaily apod. Jako pokud kupuješ dvojsedák do chalupy, tak klidně. Pokud větší sedačku na každodenní použití do obýváku, tak bych volil prodejny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
18.3.23 12:28
@Cenarius píše:
Při koupi sedačky jsem se eshopům obloukem vyhnul, jelikož nemáš šanci poznat zpracování, detaily apod. Jako pokud kupuješ dvojsedák do chalupy, tak klidně. Pokud větší sedačku na každodenní použití do obýváku, tak bych volil prodejny.

A jaké prodejny bys volil? Já bych potřebovala dvojsedačku a k tomu dvě křesla a nikde to nevidím. Právě jen na eshopech, a to se mi také tam kupovat nechce. Jinak všude mají trojsedačky nebo rohové. Těch mají plno a ještě velké, že by nám to neprošlo dveřmi, máme jen 70 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20839
18.3.23 13:08

@Da12 všude to najdeš. Mobelix, Kurz, Sconco, Asko atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21487
18.3.23 14:25

@Da12 ve většině běžných řetězců s nábytkem mají vystavené třeba trojsedáky, ale dá se pak objednat i dvojsedak atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
18.3.23 18:40

A nemate nekdo skusenost s touhle sedačkou…moc se my libi…ale vaham jestli objednat https://www.vyprodejpovleceni.cz/…ata-i--leva/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
18.3.23 22:13

Doporučuji Phase. Fakt super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
18.3.23 22:37

@easydrink to je nazev sedacky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
18.3.23 23:39
@Mata5818 píše:
@easydrink to je nazev sedacky?

Prodejce sedaček.
https://pohodliphase.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21487
19.3.23 06:08
@Mata5818 píše:
A nemate nekdo skusenost s touhle sedačkou…moc se my libi…ale vaham jestli objednat https://www.vyprodejpovleceni.cz/…ata-i--leva/?…

Tahle je tvrdá už od pohledu… Ale zkušenost nemám. Nás také čeká nákup sedačky, takže budeme obcházet prodejce. Sedačky Phase jsou jedni ze seznamu. Pak se nám líbí i Freydom. Naštěstí nemáme daleko jejich showroom, kde jde vše vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
19.3.23 06:34

My máme sedačku z e-shopu. https://www.nabytek-helcel.cz/…016-1-1-1-1/ Šedou Agapi. Dobře se na ní sedí, leží. Je fajn.
Vyšla na nějakých 26 tis. Potah je hezký, vše ok. Už ji máme venku na terase pod pergolou. Problém byl, že dno bylo poškozené při přepravě. Dovezl 3 díly, které se složí. Omotané to bylo pouze ve fólii. Dno bývá většinou ten papundekl. Takže tam se to snadno naruší. Není to vidět, když se neotevře ten úložný prostor. Nám to nevadí. Ale vadil nám prostup toho e-shopu. S nimi se pak blbě jedná. Ve finále dali myslím 2 tis. slevu, ať si koupíme nové to dno sedačky. Jenže ty by se zasahovalo do čalounění. A zasahuj do čalounění. Vrátit jim to musíš ty, když chceš reklamovat. Nikdo si to nevyzvedne. Sedačku domů jsme kupovali ve Scontu a je bez vady, bez poškození. Byla teda o dost dražší. Takže domů raději osobně si vybrat.
Takže přes e-shop raději ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný