Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojte
Před měsícem jsme si koupili ve Scontu novou sedačku a při častém větrání stále sedačka smrdí. Zápach je cítit dřevotřískou, je to takový divný smrad. Když jsou zavřené okna a dojde se do místnosti tak smrad je extrémní. Má nebo měl tu někdo stejný problém? Nějaké rady a typy jak se toho zbavit? Děkuji ![]()
Pokud nepomůže čištění tepovacem s dobrým přípravkem, tak bych taky reklamovala. Bůhví čím je to napuštěné ![]()
@lucynka25 No pokud jí bude sám čistit, tak už jí nevyreklamuje. Vrátila bych jí.
Ničím bych ji nečistila. Myslím si, že po čištění, už nemusí uznat reklamaci. Nechat to, jak to je bez zásahu. Řešit co nejdřív reklamaci.
Pokud je cítit dřevotříska, která je vevnitř, tak nic nevyčisti. Ono ta lepidla časem vysmradnou.
@mado já v to doufám. Nee, že by to bylo tak extrémní, že by se nedalo v té místnosti být, ale je to dost nepříjemné při odpočívání na sedačce a při vstupu do obýváku. Je fakt cítit nejvíc to dřevo.. tak snad to vyčichne co nejdřív, už je to měsíc ![]()
@j.a208 píše: Více
Hodně větrej, ono to není zrovna nejzdravější věc to dýchat.
@mado no však já větrám o sto šest, kór dneska jak je hezky, tak celý den otevřeno. Do odpoledne ventilačka, od odpoledne naplno a je fajn průvan. Ještě jsem se dočetl dát do toho uloženého prostoru misku jedlé sody, tak snad to taky pomůže 🙏🏻
Tak tepovač nepomůže. Smrdí to dřevo vevnitř sedačky.
Já to tak mám snad s každým novým nábytkem. Když jsem v tom tak dobrý, ale když dojdu domů po par hodinách, tak cítím to dřevo.
Mně ten zápach ale nějak moc nevadí, vyloženě mi to nesmrdí.
Větrej a po čase to snad přestane.
Surová dřevotříska bez lamina je takto cítit…chce to čas.. jo Poláci 🤔
Může pomoci čistička vzduchu…
@pannda píše: Více
Tak to u nekvalitního nábytku z podřadných obchodů bývá.