Nové centrum v Brně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
22
1.1.11 13:36

nové centrum v Brně

Ahoj, hledám kamarádky z Brna, které by chtěly chodit se mnou do nového centra kousek od Mendláku. Ráda bych si povykládala s novými lidmi. Můžeme si tam dát kávu nebo čaj a je tam dětský koutek pro naše malé caparty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4486
1.1.11 14:23

Pro mě je to z ruky, ale můžeš dát odkaz nebo adresu, kdyby nás v ty končiny něco zahnalo? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
1.1.11 15:38

Evžene, je zvlášní, že všechny tvé (zatím čtyři) příspěvky vypadají jako reklama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
1.1.11 19:35

je to Václavská 6 a jejich stránky jsou www.materskecentrumbrno.cz

Ahoj Chuanitko. Reklama to není. jen tam ráda chodím, ale je to nové centrum, tak tam nechodí tolik maminek. Ráda bych se s někým seznámila a pokecala. Nechci být dopoledne sama doma a můj syn je aspoň mezi dětma. A má to na něho velký vliv. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
1.1.11 23:10

Tak ať je to reklama nebo ne, stránky jsou ve flashi a to my bojkotujem. Takže se víc nedozvím. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
1.1.11 23:14

A proč to bojkotuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
1.1.11 23:18

Manžel tuto technologii neuznává (je od fochu) a nemáme to nainstalovaný. A nastavil pc tak, že ani mě to nenechá stáhnout. :nevim: My jsme taková trošku nestandardní rodina. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
2.1.11 11:36

Aha, tak ti napíšu aspoň základní informace. Je to na Václavské 6, je tam herna, kde je vstup zdarma. Cvičení mají jak s dětmi od narození, tak mají cvičení i pro těhotné. Navíc nabízejí hlídání dětí, které občas využiji. Ceny jsou o porovnání s ostatními centry o třetinu levnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
2.1.11 17:55

Evžene, je každopádně zvláštní, že máš přezdívku Evžen a onu herničku založila Eva, která má syna…Pokud chceš najít kamarádky, tak bych to nehrotila přes novou herničku, kde je to samozřejmě strašně fajn, i když z fotek to na mě působí spíš chladně. V brněnské skupině je spousta holek a pokud se chceš seznámit, tak jedině tam a domluvit se. Jinak to samozřejmě vypadá na reklamu, zvlášť když pořád píšeš jen o té herně. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.11 09:00

Nedalo mi to, abych nereagovala v této diskuzi.. Do centra na Václavské jsem chodila na cvičení po porodu a určitě bych ho nikomu nedoporučila. Paní na cvičení byla fajn, ale to bylo tak to jediné pozitivní. Nelíbilo se mi prostředí, je ponuré a nehezké, a hlavně neprofesionální přístup majitelky centra paní Smutné. A své dítě bych tam už nikdy hlídat nenechala. Ceny jsou sice nižší, ale raději si něco připlatím a budu v příjemném prostředí s milými lidmi. Chodím ještě do Mami centra na Bakalově nábřeží a tam jsem velice spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
27.4.11 14:30

Ahojky všechny vas zdravim,strašně rada bych reagovala na krytyku na mateřske centrum na vaclavske,mě se tam naopak velice libi,děti si tam mužou hrat,maminky pokecat.pani Eva pro založeni centra objetovala nejen svuj čas,ale i sve prostředky,nedělala to pro sebe,ale hlavně pro maminky a děti,aby se mohly shazet!!
Připada mi velice nefer,tady utočit na zakladatelku a na samotne centrum!
Každy by si měl zkusit založit něco takovyho,a pak by viděl jak moc je to namahavy!
Centrum si založila,a okradala svoji rodinu o svuj čas i penize,a s čim se akorat setkala?
S velkym nevděkem!!
Ja třeba do centra jezdim z male vesnice,u nas je jednou za tyden setkani maminek a děti,na 1 hodinu za 40Kč.
To by ste teprve viděli co je to ponure prostředi!!! :evil:
U pani Smutne,je to krasny a pro děti a maminky jako dělany,snažila se pro to udělat všechno možny!!
Každy ma pravo na svuj nazor,ale mě připada nefer,hazet na někoho špinu,když si to někdo ani nezkusil co to obnaši!
Ja jsem s mateřskym centrem velice spokojena a určitě nejsem jedina!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
27.4.11 18:34

Tak přemýšlím, proč jste tam chodila teda, když je prostředí tak ponuré a nehezké. Chodím tam cvičit do motýlků a líbí se mi tam. Nevím, jak u Vás vypadá profeisonální přístup. paní Smutná si na nic nehraje, je to jen obyčejná maminka,která založila centrum. Hodně tam diskutujeme po cvičení, takže vím docela hodně. A v naší skupině se tam líbí maminkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.11 21:46

Saaaso, co to je za češtinu, proboha??
Já na nikoho špínu rozhodně neházím, jen jsem vyjádřila svůj názor. A když někdo obětuje tolik času a peněz, jak píšete, což mimochodem kupodivu dobře víte, očekávala bych, že se bude snažit vyjít maximálně vstříc a udržet si maminky, které centrum navštěvovaly. V mém případě tomu tak nebylo. Navíc se službou hlídání dětí jsem nebyla vůbec spokojena, v tom vidím neprofesionální přístup.
Evžene, chodila jsem tam, protože jsem si to zaplatila a peníze by mi někdo sotva vrátil. A jak jsem psala, se cvičením jsem byla spokojená a paní, která cvičení vedla, byla velice příjemná.
Toť vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
28.4.11 07:34

monanikolka:nevim co ti je po mi češtině,tady se neřeši psani,ale vaše sprosty chovani,pokud to nevite!!!
Koukam ,že budete typicka brněnska panička s nosankem nahoru,ktera si na každym a na všem musi něco najit,takovy jsou nejhorši,snad se vam to jednou vrati :-D
Pani Eva obětovala spoustu času i peněz,a to vim,protože jsem tam chodila a povidaly jsme si.Ja totiž narozdil od vas lidi posloucham a nehledam si na nich jenom chyby!!!!!!!
Doufm,že se vas moje čeština nedotkla,to by mě moc mrzelo!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.4.11 18:10

Vaše čeština a vůbec celý styl Vaší diskuze, se mne dotkla pouze v tom smyslu, že si člověk uvědomí, jak jsou někteří lidé omezení a ještě to dávají veřejně najevo. Lidé mají různé názory, konkrétně v našem případě vy pozitivní, já negativní, tak se to občas stane, v tom konečně tkví i podstata diskuze. Ale rozhodně se nehodí člověka s opačným názorem urážet a soudit. Tím jen dáváte najevo svou hloupost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí