Nové kotě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4
23.9.11 15:41

No, tak je fakt, ze dvere do loznice zavíráme. Manzel měl nejdřív strach, ze by ji mohl zalehnout. A taky ma lehke spani, tak aby ho nebudila lítáním. Pravdou ale je, že by to mohl být ten důvod. Já mám strach, že když ji necháme spát s náma v posleli, počůrá se i tam… No, napadlo mě ještě, že vyzkouším dát jí do záchodku obyč. písek, co měla u předchozích majitelů. A pak taky naskládat na postel noviny… No a pokud nezabere ani jedno, pak jedině ta otevřená ložnice, no :srdce:
Já do manžela hučela 3 roky, abychom si pořídili kotě. Nechtěl. Teď je to jeho miláček. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
23.9.11 16:01

Ono se tak lehce zalehnout nedá :lol: můj měl ze začátku taky strach.. Kočena mu spala v nohách a on jak se otáčel, tak dal přes ni nohu a ona ho rafla do palce. Pak se naučila spát u mé hlavy a je klid. Když do ní šprtnu, lízne mě na tváři a spí dál. Začne zlobit až tak ve 4-5 ráno a to ji vyženu, zavřu dveře a spím dál. Pak mě ovšem čeká nějaké to překvapení jako třeba ty roztrhané kapesníky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
29.6.15 22:41

PROSÍM POMOC :-(

Prosím pomozte mi :( přítel před chvilkou přivezl kotě.. Bylo zatoulany u něj v práci, chtěli ho tam zabít a přítel si ho raději dovezl k nám. Nemam vůbec nic. Koťátko je pěkné, v rámci možností čisté teď mi spí na rameni a je prostě celkově v pohodě. Ale v sede spat nebudu a co až ho sundam? Bude stopro mnoukat jak blázen..Máme malý dítě, ne velkej byt a musí být u nás protože třeba na chodbičce by ho vzbudilo. Prosím poraďte mi co mu mám zítra koupit. Jak ho všemu naučit a za jak dlouho si myslíte že přestane tesknit a knourat? Chjo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33487
29.6.15 22:58

Záchod, kockolit(používali jsme bílé krystalky),3 misky ( jednu na suche a jednu na konzervy a jednu na vodu)Pelisek a hračky.
A dojít k veterináři. Poradi s odcervenim a naočkuje.
Pokud bude jen v bytě, tak kleště na drápky.
Víc už mě nenapadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
29.6.15 23:12

@ladule1 děkuju.. Spíš mám teď stres než radost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
30.6.15 07:09

@Terrinka93 Pelíšek bych nebrala, stejně bude spát někde jinde, kde se mu bude víc líbit :lol:
Možná nějaké pidi škrabadlo a hned ho to učit.

Jo a rozhodně ho odblešte - i kdybyste blechy neviděli. Vím, o čem mluvím :zed:

Ale poraďte se u veterináře, jaký přípravek. Taky hned odčervit. Očkování není tak horké - nemůže vás ničím nakazit.

Granulky nekupujte whiskas a takové (jasně, pro začátek ho pytlík nezabije, než seženete lepší) - mají ve složení plno obilí a místo masa „produkty živočišného původu“ - kočka je výhradní masožravec, krmte buď masem, nebo se podívej na netu na nějaké lepší granule - i tady na emimi je diskuse o granulích pro kočky.

Hračky vyrobíš doma - zmuchlaný papír, mašlička na provázku, starý plyšák, do vnitřku z kindervejce trochu rýže, aby to chrastilo a zavázat do staré ponožky třeba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
30.6.15 12:02

Děkuju za radu. Už mám nakoupeno, krom toho pelíšku. Udělám mu jen schovku z krabice. No snad do ni nebude chodit namísto záchodu. Uvidíme, doufám, že bude šikovná/ny.. Ještě nevím co to je :mrgreen: ale vypadá to na kocourka. Ještě jednou děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
30.6.15 12:14

Podívej se pod ocásek, tam je zadeček a jestli pod zadečkem je pytlík s kuličkama, je jasno :mrgreen:

Jste hodní, že jste se prcka ujali. Najdi si tady na emimi „Kočičí diskuse“ a přijď se pochlubit třeba fotkou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
30.6.15 15:43

@Pipet je to kocourek. Už má i jméno. Konečně už jí. S malým je velkej kámoš i když je to o nervy hlídat rok a půl starý dítě a vysvětlovat mu ze je to ještě miminko a ze musí opatrně. Akorát si našel místo pod stolem na dlažbě a když ho chci vydolovat musím stehovat nábytek. Mam strach aby se nenastydlo. Teď ať se brzo naučí na ten záchod a budu už v klidu. Děkuji za reakce a až budu mít čas tak se podívám do té diskuse. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
19.8.17 08:48

?

Dobrý den. Před čtyřmi dny jsme si přivezl domu nové kotě, posledni dvě noci se mnou spal v posteli když má náladu tak se nechá pohladit a sem tam si se mnou ducne hlavou ale zatím nikdy nepřišel třeba sám od sebe za mnou na gauč lahnout si vedle mě a mazlit se. Ptám se jestli se to časem změní nebo proč třeba nechodí. Nekdy když třeba leží na zemi a chci ho pohladit tak třeba odejde nebo uteče. Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10844
20.8.17 12:14
@Kuncidlo píše:
Dobrý den. Před čtyřmi dny jsme si přivezl domu nové kotě, posledni dvě noci se mnou spal v posteli když má náladu tak se nechá pohladit a sem tam si se mnou ducne hlavou ale zatím nikdy nepřišel třeba sám od sebe za mnou na gauč lahnout si vedle mě a mazlit se. Ptám se jestli se to časem změní nebo proč třeba nechodí. Nekdy když třeba leží na zemi a chci ho pohladit tak třeba odejde nebo uteče. Děkuji za odpověď

Zdravím. Je to kočka, má svoji hlavu. Když nechce, tak nechce. :nevim: :mrgreen: může se to změnit, ale také nemusi. Je v novém domově teprve chvilku. Ještě bych vydržel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný