Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ahoj holky, koupili jsme si před týdnem tří měsíční fenku a ta se z radosti vždy učůrává. Chodíme s ní pravidelně ven ale nějak to nepomáhá. Je to nějaká vada nebo to časem přejde. V rodině máme fenku a nic takového nedělala jako štěňě, díky renča
určitě to přejde, prostě to ještě pořádně neovládá a když má radost tak si učůrne ![]()
Přesně, některá štěňata to dělají, nejen fenky, ještě prostě v takovém „citovém vypětí“ neudrží moč. Přejde to samo ![]()
Tak s tím mám svoje zkušenosti. Taky to je fenka a když byla malá,tak pokaždé učůrávala, ale nejen na páníčky, ale ona měla radost i když přišla návštěva,takže jsme museli hnedka hlásit BACHA UČŮRÁVÁ! Ale tak v roce a půl to přešlo a už to nedělá
Vsem nasim psum se to tak do pul roku stavalo
Dedousek (13 let) se k ucuravani z radosti zase vraci
![]()
Diggy píše:
ahoj holky, koupili jsme si před týdnem tří měsíční fenku a ta se z radosti vždy učůrává. Chodíme s ní pravidelně ven ale nějak to nepomáhá. Je to nějaká vada nebo to časem přejde. V rodině máme fenku a nic takového nedělala jako štěňě, díky renča
Ahoj já měla jezevčíka, úplně od štěněted, dožil se vysokého věku. Ale pokud si vzpomínám, tak to dělával taky z radosti. Třeba když jsem přišla domů. Dle mého je to normální a časem to odezní. No i když až jednou bude stará, tak možná zase začne počůrávání se doma, ale to už bude horší než to současné. Neboj tohle učůrávání se časem přestane.
Nám to dělal jen ten nejmladší (dnes 3r), ale jak byli na zahradě, tak to bylo ok. Jenom jednou mě to vzteklo, když mi ten pitoma samou láskou načůral na bosou nohu v pantofli, jak stál hned u mě, tak se prostě tak blbě trefil ![]()
náš labík to dělal ze začátku pořád..dokonce i na ulici, když na něj promluvil cizí člověk tak se štěstím počůral..pomáha, když se člověk s pejskem nevítá moc jen pohladit a stačí..Časem to úplně odezní.. ![]()
Teta má fenku a ta si při velkém vítání a radosti učůrává celí život.