Štěně si učůrává

1894
21.9.11 13:12

štěně si učůrává

ahoj holky, koupili jsme si před týdnem tří měsíční fenku a ta se z radosti vždy učůrává. Chodíme s ní pravidelně ven ale nějak to nepomáhá. Je to nějaká vada nebo to časem přejde. V rodině máme fenku a nic takového nedělala jako štěňě, díky renča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12330
21.9.11 13:17

určitě to přejde, prostě to ještě pořádně neovládá a když má radost tak si učůrne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
21.9.11 13:18

Přesně, některá štěňata to dělají, nejen fenky, ještě prostě v takovém „citovém vypětí“ neudrží moč. Přejde to samo ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
21.9.11 13:22

Tak s tím mám svoje zkušenosti. Taky to je fenka a když byla malá,tak pokaždé učůrávala, ale nejen na páníčky, ale ona měla radost i když přišla návštěva,takže jsme museli hnedka hlásit BACHA UČŮRÁVÁ! Ale tak v roce a půl to přešlo a už to nedělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35416
21.9.11 13:44

Vsem nasim psum se to tak do pul roku stavalo :lol: Dedousek (13 let) se k ucuravani z radosti zase vraci :mrgreen: :roll: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
21.9.11 13:45
Diggy píše:
ahoj holky, koupili jsme si před týdnem tří měsíční fenku a ta se z radosti vždy učůrává. Chodíme s ní pravidelně ven ale nějak to nepomáhá. Je to nějaká vada nebo to časem přejde. V rodině máme fenku a nic takového nedělala jako štěňě, díky renča

Ahoj já měla jezevčíka, úplně od štěněted, dožil se vysokého věku. Ale pokud si vzpomínám, tak to dělával taky z radosti. Třeba když jsem přišla domů. Dle mého je to normální a časem to odezní. No i když až jednou bude stará, tak možná zase začne počůrávání se doma, ale to už bude horší než to současné. Neboj tohle učůrávání se časem přestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
21.9.11 13:47

děkuji všem za příznivé odpovědi. renča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
21.9.11 14:37

Nám to dělal jen ten nejmladší (dnes 3r), ale jak byli na zahradě, tak to bylo ok. Jenom jednou mě to vzteklo, když mi ten pitoma samou láskou načůral na bosou nohu v pantofli, jak stál hned u mě, tak se prostě tak blbě trefil :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
21.9.11 15:08

náš labík to dělal ze začátku pořád..dokonce i na ulici, když na něj promluvil cizí člověk tak se štěstím počůral..pomáha, když se člověk s pejskem nevítá moc jen pohladit a stačí..Časem to úplně odezní.. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
21.9.11 21:18

Teta má fenku a ta si při velkém vítání a radosti učůrává celí život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný