Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Pořídit si vlastního kocoura… Nebo psa…
Často radí na kočku číhat a nepozorovaně ji zlít vodou, myslím, že to bude účinné, ale v praxi zřejmě těžko proveditelné ![]()
Tak z kocourů jsem vyléčená, ale ta rada s vodou zní zajímavě
Asi pověřím nejstaršího synka ![]()
Aby se tu na vás nesesypali ochránkyně zvířat ![]()
Nemůžeš si někde „půjčit“ psa a nechat ho běhat po dvoře,aby občas kocoura prohnal? Třeba dostane strach a odstěhuje se jinam ![]()
Já je beru hadicí běžně.Oni to zkusí 2× a pak ví že u nás furt prší a už sem nelezou ![]()
já bych radila asi jen toho psa, nic jiného mě nenapadá
s tou vodou je to dobrý nápad, ale jak to provést, to by už bylo horší ![]()
Kamča.dalmatinka píše:
Já je beru hadicí běžně.Oni to zkusí 2× a pak ví že u nás furt prší a už sem nelezou
Januliiik píše:![]()
![]()
ty jsi ale ošklivá Kami
Kamča.dalmatinka píše:
Já je beru hadicí běžně.Oni to zkusí 2× a pak ví že u nás furt prší a už sem nelezou
horší je že to platí jen na kočky.Na psiska né
.Když byli ty vedra tak sem mrchy chodili schválně abych je osvěžila
![]()
Kamča.dalmatinka píše:Januliiik píše:horší je že to platí jen na kočky.Na psiska né![]()
![]()
ty jsi ale ošklivá Kami
Kamča.dalmatinka píše:
Já je beru hadicí běžně.Oni to zkusí 2× a pak ví že u nás furt prší a už sem nelezou.Když byli ty vedra tak sem mrchy chodili schválně abych je osvěžila
![]()
Januliiik píše:![]()
![]()
tak to máte kolem domečku veselo
Kamča.dalmatinka píše:Januliiik píše:horší je že to platí jen na kočky.Na psiska né![]()
![]()
ty jsi ale ošklivá Kami
Kamča.dalmatinka píše:
Já je beru hadicí běžně.Oni to zkusí 2× a pak ví že u nás furt prší a už sem nelezou.Když byli ty vedra tak sem mrchy chodili schválně abych je osvěžila
![]()
jojo neveselej ale bude ten učet za vodu ![]()
Nebo taky pepř. kam se vykadí tak posypat. Ale v kombinaci s hadicí to fungovat nebude
, nesmí to zmoknout ![]()
Ale zase děti…
aby nečmuchali taky ![]()
Aha, tak s tím pepřem to taky můžu zkusit. Děti čmuchat nebudou, snad. Ono není tak snadné to kocuřisko chytit. Dneska se mi to nevedlo. ![]()
jj zkis pepř, ale ve větším množství… jinak já mám doma kocoury dva ale ti jsou vykatsrovaní a čistotní, tohle by mi taky vadilo..
my byli 3 tydny na dovolene a naucila se k nam chodit sr.t (pardon) sousedovic kocka. ja mam kocky rada, ale tohle me stve, kdyz se sehnu k zemi, tak bych se
. mame malinkou zahradku, tak staci nekolikrat a je to citit vsude. obcas chodily do zahonku- chapu, dobre se tam hrabe, ale ted i na travu ![]()
Ahoj holky, obnovuji diskuzi potrebuju radu, kocky z okoli si u nas na zahrade udelali s prominutim sraci koutky, uz me to nebavi, zahrada mala hovna vsude a dite co za chvilku bude lozit, takze potrebuju radu jak to ty kocky odnaucit, abych nemusela mit strach, ze dam dite do travy a ono se mi vyrochni v tech hovnech, navic nevim, cim to krmi ale nektara z tech kocek ma vylozene prujem
prosim o zachovani anonymity, prece jen sousedske vztahy ze
Moc prosím o radu. Kočky jsem měla vždycky ráda, na vesnici jsme jich měli spousta. Až jsem se vdala a přistěhovala k manželovi, bydleli jsme chvíli s tchýni, která měla taky kocoura. Ale to byl jiný kocour, než jsem byla zvyklá. Mohl být jen doma, venku na vodítku u boudy. No, dovedete si představit, jak se tvářily návštěvy, když viděly u boudy před vchodem kočku. No, ale tento kocour začal být časem protivný, asi mu tento stav moc nevyhovoval. Škrábal, prskal a začala jsem mít strach o děti. Pak se tchýně odstěhovala. Ovšem chodí občas na návštěvu a kolem ní, samozřejmě kočky z okolí, neboť těm ubožáčkům nikdy nezapomene hodit kus salámu. No, a tak se stalo, že když jsme byli na dovolené, chodila nám tu větrat a zalívat kytky, a kocouři si tu zvykli. Zvlášť jeden. Válí se nám všude, v kytkách, ostružinách, pod stromy a vyžírá sousedovic kocourovi granule. A teď k problému. Když jsme přijeli, tak před vjezdem do garáže byly asi 3 kočičí hovínka. Mysleli jsme, že teda nějaký omyl. Ale od té doby nám ten oprsklý kocour kadí všude… Na betony, na schody, dokonce na kostku pod dětskou klouzačku. Jsem z toho už zoufalá, neboť máme 3 děti, z toho nejmladší má rok a už teda nevím, jak na kocoura. Tchýně tuší průšvih, tak už pár věcí natřela něčím, co má kočky odpuzovat, ale jinak bez účinku. Co s tím??? Já přece nebudu cizího kocoura učit kadit do písku. Poraďte, jak kocoura z pozemku vypudit. Díky moc!